Jojo park | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jojo park

Je mi velkým potěšením vám představit místo, které jsme si s dětmi zamilovali hned od první návštěvy - moc ráda bych vás pozvala do Jojo parku. A ještě než vám prozradím, čím je Jojo park tak výjimečný, musím vám říci (napsat :-)), že dnešní článek se mi psal s obzvlášť velkou chutí a radostí, neboť Jojo park pravidelně navštěvujeme od narození mé první dcery, tedy už přes čtyři roky.

   

Čím si nás Jojo park tak získal?

Důvodů je spousta a postupně vám celé zábavní centrum popíšu, ale to největší lákadlo je rodinná a přátelská atmosféra, která zde vždy panuje. Zkrátka v Jojo parku se budete cítit jako doma!:-)

A nyní pojďme už Jojo park navštívit, alespoň tedy na virtuálním papíře!:-)

Jak už jsem zmínila, Jojo park je rozlehlé zábavní centrum v Ostravě, které se rozprostírá na 1000 m čtverečních. Dopravní dostupnost je perfektní, u parku je velké parkoviště a také tramvajová zastávka. Kdo přijde s kočárkem, může ho bez obav zaparkovat a zamknout u recepce.

V Jojo parku se nachází 6 velkých místností, které nabízí dětem rozmanitou zábavu. Všechny propojuje dlouhá chodba, kterou děti nejčastěji využívají k projížďkám v autíčkách nebo na odrážedlech. Útulné jsou koberce, které zajišťují příjemný komfort. Velmi dobře je vymyšlené to, že v každé části jsou k dispozici křesílka a stoly, takže se můžete kdekoliv posadit a máte své děti pořád na dohled.:-)

 

Jak jednotlivé zóny vypadají a jakou zábavu nabízí?

U každé herní zóny je napsán doporučený věk dětí, pro které je daná část herny určena, což je výborný nápad. Rodiče s nejmenšími dětmi určitě nejvíce času stráví v didaktické herně, u níž je doporučený věk 0-5 let. Malí průzkumníci tady mají stále co objevovat - k dispozici je mnoho, zejména dřevěných, hraček, s kterými si děti nejen vyhrají, ale hlavně také rozvinou motoriku, logické uvažování a procvičí si i další vjemy. "Bořci stavitelé" budou nadšeni z obřích kostek připomínající stavebnici Lego, z které si mohou postavit třeba vlastní domeček.:-) Kdo miluje divadlo, může v didaktické herně využít pódium, na kterém si třeba vyzkouší herecké povolání.:-) Trampolíny jsou u většiny dětí také velmi oblíbené a pro ty nejmenší je připravena mini trampolína.

Skákání neopustíme, protože se přesuneme do další místnosti, která je vytvořena pro malé hopsalíny - velký skákací hrad a trampolína určitě zajistí spoustu legrace!:-) U trampolín ještě děti mohou využít dělo na kuličky.

                                       

Další místnost je velmi sympatická zejména pro rodiče, neboť herna pro nejmenší děti je spojená s příjemnou kavárnou. Můžete si zde vychutnat kvalitní kávu, ke které je ideální nějaká ručně vyráběná domácí dobrota - naše oblíbená jsou linecká kolečka nebo sušenky ze špaldových vloček. Jestliže dostanete větší hlad, v nabídce Jojo parku je také pizza nebo sendvič. V kavárně je mikrovlnná trouba pro ohřátí jídla mrňouskům a nesmím zapomenout ani na kamery, díky kterým máte přehled o tom, v jaké místnosti si hrají vaše děti. A pokud jste rodiči malých dětí, zatímco si dáváte kávu, děti si mohou "zaplavat" v kuličkovém bazénku, vyzkouší dětské skluzavky a ke hře na schovávanou skvěle poslouží velký zahradní domeček.

            

Děti jsou v podstatě takoví malí pavoučci, kteří rádi všechno prolézají a překonávají různé překážky. Jojo park to ví, a proto další část není obyčejná místnost, ale je to obří labyrint se spoustou barevných prvků k přelézání, podlézání a parádním bonusem jsou tři skluzavky do obřího balónkového bazénu! O legraci zde také není nouze, hlavně ve chvíli, kdy začnete své děti v tomto veselém bludišti hledat.:-D

Pokud patříte mezi rodiče, kteří se také rádi zabaví hrou, budete nadšeni z poslední místnosti - sportovní herny pro rodiče a děti od 8 let. Na hravé návštěvníky tady čeká minigolf, ping pong nebo stolní fotbálek (ten je také na začátku chodby). A zatímco si rodiče hrají :-), děti si mohou zatancovat na dětské diskotéce.

                                  

Jestliže jste četli pozorně, určitě jste si všimli, že nám chybí zmínit ještě poslední místnost, lépe řečeno salónek - je totiž vytvořen speciálně pro narozeninové párty. Takže pokud přemýšlíte nad místem, kde uspořádat oslavu pro své dítko a jeho kamarády, v Jojo parku budou zcela jistě nadšeni!

  

Cena vstupu do Jojo parku je velmi přívětivá a mám ještě dobrou zprávu zejména pro maminky s malými dětmi, které chodí po obědě spát - pokud na oběd a odpolední spaní odejdete s dětmi domů, můžete se zde odpoledne zase vrátit, zlevněné dopolední vstupné platí na celý den.

Co říci závěrem? Patříme k rodinám, které nejčastěji tráví čas venku v přírodě. Ovšem jsou dny, kdy prší nebo je na pobyt venku příliš zima - a to je ten pravý čas vzít děti na místo, kde vám zamračené nebo chladné počasí určitě vadit nebude. A upřímně mohu říct, že tím je pro nás "naše" nejoblíbenější zabavní centrum Jojo park, kam se budeme vždy moc rádi vracet.

 

Za redakci Kam s dětmi

Lucie Kopáčková

                                                                           

2. 11. 2019



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře