Halloweenský speciál kam s dětmi | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Halloweenský speciál kam s dětmi

Svátek svatých neboli Halloween už je doslova za dveřmi a vy pátráte po tom, kam byste s dětmi vyrazili užít si tu strašidelnou atmosféru? Už nemusíte. Máme pro vás přehled strašidelných halloweenských akcí po celé republice. Stačí si vybrat.

 

Praha a Střední Čechy

Halloween v Pražské Botanické zahradě

Halloweenské dovádění spojené se zdobením dýní a tvorbou dýňových luceren. Dýně si zájemci zakoupí přímo v zahradě, potřebné nástroje si mohou donést nebo je možné si je na místě zapůjčit. Chybět nebudou soutěže, zábavné úkoly pro nejmenší a letos nově také stánek s dřevěnými hračkami i se střelnicí pro střelbu s kuší. Na Dýňovém náměstíčku bude pro děti i dospělé připraven stánek se speciálním pískem na tvoření, malování na obličej.

 

Pravý americký Halloween

“Projíst se Amerikou” křížem krážem a oslavit svátek mrtvých neboli Halloween, můžete 30. října na pěší zóně Anděl. Cesta Amerikou povede od šťavnatých burgerů, hot dogu, trhaného vepřového, přes BBQ žebírka, mexické tacos, empanadas, brazilské churrasco až po pikantní kuřecí křídla, poutine, arepas či anticuchos. A protože se blíží Halloween, nezapomeňte s sebou vzít děti, je pro ně připravena dílnička výroby masek, dlabání dýní nebo malování na obličej. Nebude chybět ani pravá americká country.

 

Strašidelná stezka III.

Zveme Vás na třetí ročník strašidelné stezky. Masky vítány! Bude připraveno občerstvení, pro děti malování na obličej.

 

Halloween 2019 v Mladé Boleslavi

Dlabání dýní, tvořivé dílny s halloweenskou tématikou, stánky s občerstvením. Těšit se můžete na dílničky pro děti, strašidelné věštění a strom duchů v Městském paláci Templ. Na děti čeká strašidelná stezka s úkoly, na konci stezky dostanou děti odměnu. Celá akce bude zakončena hudebně zábavnou show.

 

Halloween na zámku Mělník

Přijďte zažít netradiční pohádkový Halloween, který se koná v historických sklepích zámku Mělník ze 14. století. Budete si moci vydlabat svého dýňového strašáka, opéci buřta na nádvoří a dospěláci si budou moci dát svařák nebo ochutnat Lobkowiczká vína. Všude kolem Vás budou strašidelné postavy doprovázené hudbou a programem. Otevřená zámecká cukrárna samozřejmostí. Vstupné do sklepů je dobrovolné.

 

Hallowen v ZOOPARKU Zelčín

Halloween se dá oslavit i v zooparku plném typicky českých hospodářských zvířat. Nevěříte? Přijeďte do Zelčína! Odpolední program začíná  dlabáním dýní (vlastní dýně výhodou - omezené volné množství), tu nejstrašidelnější následně podle fotografií vyberou fanoušci našeho FB a vítěz obdrží odměnu (soutěž o pobyt v našich apartmánech). Děti v maskách dostanou jízdu na koni zdarma a zapálíme i táborák na opékání buřtů (lze koupit, lze donést vlastní). A až se setmí vyrazíme na stezku odvahy s úkolem..

 

Ústecký kraj

Strašidelná cesta parkem na zámku Krásný dvůr

Kdo se rád bojí, ať dorazí na Krásný Dvůr. Strašidla se těší na všechny odvážlivce, kteří dokáží splnit jejich poťouchlé úkoly. Večerní procházka strašidelným parkem. Vždy v desetiminutových intervalech se od zámku vydají na cestu skupiny odvážlivců. Na úspěšné čeká odměna. Rezervace nutná.

 

Halloween v parku

Halloween je tu, bubák dělá HU! Zima už se blíží, Drákula se plíží. Chodíme jako strašidla, až nás z toho bolí chodidla. 30. října 2019 se v Centrálním parku na Severní Terase uskuteční další ročník "halloweenské párty". Srdečně zveme malé i velké návštěvníky na prima odpoledne. Těšit se můžete třeba na strašidelnou stezku odvahy, soutěž o nejlepší masku a mnoho dalšího.

 

Liberecký kraj

Karneval dýní a strašidel v Jablonci nad Nisou 

Jablonecké obchodní centrum si připravilo pestrý halloweenský program pro rodiny s dětmi. Nenechte si ujít karneval masek, tancování s ježibabou, dílničky s čarodějem a dýňové soutěže.

 

Strašidelná ZOO Liberec

Liberecká zoo opět po roce oslaví svátek duchů. Přijďte se podívat, jak vypadá zoo po setmění. Doporučujeme zakoupit si vstupenky v předprodeji.

 

Královéhradecký kraj

Ať žijí duchové

Zveme všechny děti od 6 let na tradiční halloweenskou přespávačku v DDM. Těšit se můžete na spoustu strašidelné zábavy. Společně navštívíme strašidelně vyzdobenou ZOO, vydlabeme si dýni a vyrobíme si krásné halloweenské dekorace. Upečeme si dobroty a nebude chybět ani večerní stezka odvahy. S sebou: spacák, pyžamo, hygienické potřeby, oblečení a obuv do budovy a ven, středně velkou dýni a svačinu.

 

Večer s duchy

Chcete zažít večer s duchy? Tak si pojďte projít noční světélkující park a určitě nějaké potkáte. Nezapomeňte si lampion nebo lucerničku.

 

Halloweenský bowling pro děti

MC Žirafa ve spolupráci s Americana barem vás srdečně zve na Halloweenský bowling pro děti. Chybět nebude diskotéka, výtvarná dílnička a samozřejmě bowling

 

Nedělní ateliér – Duší lampióny

Je podzim, padá listí, fouká vítr. Zachumlat se tak do deky, hřát si ruce o hrnek kakaa a vyprávět si příběhy babiček, dědečků, prababiček, prapraprababiček… Přijďte si vyrobit vlastní lampion, který bude chránit staré příběhy, povídačky a pohádky našich předků. Dílna pro děti od 5 let a jejich doprovod všech generací, který rád při výrobě vypráví. Přijďte si zpestřit návštěvu Labyrintu Divadla Drak!

 

Halloweenská jízda 2019

Tradiční akce "HALLOWEEN", aneb pojďte to s námi rozsvítit". Na strašidelnou jízdu plnou světýlek vyjedeme v sobotu 2.11.2019. Přineste s sebou "světýlko", vydlabanou dýni,... a pomozte nám rozsvítit park. Na děti čeká malá halloweenská nadílka.

 

Pardubický kraj

Strašidelná noc

Výtvarné dílny, soutěže, strašidelná stezka. Dýně s sebou! Opět po roce se budeme hezky bát na naši Strašidelné noci na Deltě. Budeme tvořit, dlabat dýně, soutěžit a určitě se i odvážíme na strašidelnou stezku.

 

Kouzelné dýně

Ukončení turistické sezóny v Muzeu barokních soch Pro nejmenší je připraveno loutkové představení oblíbeného souboru Ahoj – Jak Kacafírek napálil kapucína. Celodenní program pak zakončí koncertní pásmo Sametově s loutnou a akordeonem v podání Jindřicha Macka a Jitky Baštové.

 

Karlovarský kraj

Halloween v Karlových Varech

Přeneste se do světa čar a kouzel a staňte se na chvíli halloweenským strašidlem! Můžete se těšit na dlabání dýní, čarování, soutěžní klání o Nej halloweenskou masku. Přijede i Bertík, SpongeBob, strašidýlko Emil a Smíškové. 

 

Halloween – Stezka odvahy pro celou rodinu

Stezka odvahy pro celou rodinu v Zámeckém parku v Ostrově nad Ohří se uskuteční v pátek v rámci akce s názvem Halloween, kterou i v letošním roce pořádá Ekocentrum. Stezku bude zakončena opékáním buřtů v Ekocentru. Vstup do parku je možný pouze na základě předem zakoupené vstupenky. 

 

Plzeňský kraj

Halloweenské tvoření

Na strašidelnou jízdu plnou světýlek vyjedou v sobotu v areálu Plzenecké železnice. Děti se mohou těšit na jízdy vláčku, výtvarné dílničky a opékaání buřtů. Přineste s sebou "světýlko", vydlabanou dýni,... a pomozte nám rozsvítit park. Na děti čeká malá halloweenská nadílka.

 

Strašidelný rej

Plzeňský kraj pořádá zábavné odpoledne pro děti - Strašidelný rej, kde se sejdou duchové, strašidla, čarodějky a další bytosti a zpříjemní dětem první listopadovou neděli. V Parkhotelu vystoupí sólisté pěveckého sboru Andílci – Angel Kids a kapela Pískomil se vrací, která se věnuje muzice a zábavě pro dětské publikum. Bude se soutěžit, tvarovat z balónků s Balonkovou Evičkou a se všemi bytostmi se bude diskotačit. Všichni malí návštěvníci si užijí také tvořivé dílničky, ale i spoustu dalších soutěží.

 

Jihočeský kraj

Hravé odpoledne: Halloween a dušičky v Sezimově Ústí

Knihovna na sezimovském školním náměstí si připravila krásnou akci pro rodiny s dětmi - Od Dušiček po Halloween. Zjistíte, jak se tento svátek slaví u nás i v zahraničí. Pro děti budou připraveny budou stanoviště s kvízy i s tvořením.

 

Vysočina

Halloweenský Karneval

Vydejte se na strašidelný, halloweenský karneval. V sobotu se děti mohou těšit na diskotéku, soutěže, stezku odvahy i kreativní dílnička.

 

Jihomoravský kraj

Halloween v Zetor Gallery

Přijďte si užít Halloween do Zetor Gallery! Ve čtvrtek si malí návštěvníci budou moci vytvořit strašidelnou masku, netopýra nebo vyrobit vlastní dýni. Chybět nebudou ani oblíbené šlapací traktůrky a speciální kvíz.

 

Halloween v Avionu

Zveme všechny děti a rodiče na zábavný a strašidelný program, kde oslavíme příchod podzimu, podzimních plískanic, mlhy a spadaného listí krásně v teple a suchu! Těšit se můžete na: dýňovou carvingovou show, strašidelné malování na obličej, strašidelné kostýmy (jistě přiletí i čarodějnice, chybět nebude Drákula i kostlivec. Užijete si plnění strašidelných úkolů jako jízda na koštěti, slalom s dýní, hod dýní apod. No a samozřejmě vyřezávání dýní, kterou si každý může odnést domů!

 

Zlínský kraj

Halloween na zámku Napajedla

Přijďte v pátek oslavit Halloween do Zámku v Napajedlích. Čekají na vás různé soutěže, hry a tvoření. Na závěr se můžete zúčastnit lampionového průvodu v zámeckém parku.

 

Stezka odvahy Halloweenským lesem

Jedenáctý ročník oblíbené akce pro rodiny s dětmi se uskuteční v sobotu, 2. listopadu 2019 ve Zlíně na Jižních Svazích. Dostali jsme od Vás echo, že jsme v průběhu uplynulých deseti let nepozvali žádné české a slovenské strašidlo. Letos jsme tak rozeslali pozvánky do všech koutů našich krajů. Pozvání zatím přijali Jezinky, Hastrmani a Rýbrcoul z Krkonoš. 

 

Olomoucký kraj

Strašidelné prohlídky a Dušičky na zámku v Čechách pod Kosířem

Od pátku do neděle se na zámku v Čechách pod Kosířem můžete účastnit strašidelných prohlídek. Zámek bude tematicky vyzdoben a pro děti budou připraveny dílničky. Kdo nemá pro strach uděláno, může dát přednost klasické prohlídce.

 

Halloween v OC Haná

Halloween si s malými ratolestmi můžete užít v dětském koutku OC HANÁ. Na děti čeká dětská diskotéka, malování na obličej, šílený kadeřník, spousta zábavy a halloweenský dárek pro každého malého návštěvníka.

 

Moravskoslezský kraj

Noc duchů a strašidel

První listopadovou neděli se bude strašit na raduňském zámku, kde se koná tradiční zámecká Noc duchů a strašidel. Návštěvníky čeká strašení, lekání, hrůza, ale také návštěva nových strašidelných míst a spousta zábavy.

 

Halloween v ZOO

V Zoo Ostrava se v sobotu můžete těšit na Halloween a lampionový průvod. Pracovníci zoo budou přijímat podzimní plody pro zvířata a ve výukovém centru bude vyhlášena soutěž Šípkový podzim. Součástí pestrého programu bude také dlabání dýní. 

 

Další a nejen strašidelné tipy kam s dětmi můžete najít na našem webu www.kamsdetmi.com

 

28. 10. 2019



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře