Dejte masu pořádně do těla! Položte jej na „aqua“ desku, které nevadí voda | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dejte masu pořádně do těla! Položte jej na „aqua“ desku, které nevadí voda

 Milí rodičové! Než vás naplno pohltí starosti a povinnosti spojené se vstupem ratolestí do nového školního roku, může několik z vás strávit příjemné chvíle ve společnosti unikátních produktů značky Tescoma. V zářijovém testování s Tescomou na vás čeká skvělé „razítko“ na maso a dřevěná krájecí deska, které se ve vodě cítí jako – jako ryba ve vodě

 
Love me tender, love me sweet… Kdo by neznal něžnou píseň o lásce od Elvise Presleyho.  S podobnou něžností, avšak za poněkud jiným účelem, přistupuje ke kusu masa i tenderizer PRESTO. Tender je používáno ve významu „něžný, jemný či mazlivý“ a odtud tedy název horké novinky tenderizer, tedy zjemňovač či také zněžňovač masa. 

Orazítkujte si maso!
Tenderizer na maso PRESTO je určen pro přípravu šťavnatých steaků a zvláčňování všech druhů červeného masa. Novinka pro masové gurmány je opatřena 24 úzkými a velmi ostrými čepelemi, které po zatlačení na rukojeť prostoupí ochranným krytem a proniknou do plátku syrového masa. Tam účinně naruší jeho vnitřní strukturu vláken a takto upravené maso je po úpravě na pánvi výrazně šťavnatější a křehčí.
 
Abyste dosáhli skutečně perfektního výsledku, dejte si záležet a zjemňujte místo vedle místa! 
Účinnost tenderizeru při zvláčňování masa je překvapivě vysoká, šťavnaté steaky lze připravit i z levnějších druhů mas, jako je falešná svíčková, roštěnec či hovězí kýta. Rozdíl v kvalitě pokrmu je s použitím tenderizeru a bez jeho použití výrazný a nečekaný!

Pozor, tu desku nesmíš dávat do myčky – nebo - zbláznila ses, dřevo do myčky nepatří! Ale patří, dřevěná krájecí  deska AQUARESIST si doslova o vodu říká. Tajemství zdánlivě obyčejného krájecího prkénka se totiž skrývá v technologii. 

Dřevo, jak známo, nemá vodu příliš rádo. Na velké množství vody po určité době reaguje negativně – rozklíží se a následně vysychá, mění tvar a praská. Pokud tedy vlastníte v kuchyni klasická dřevěná krájecí prkénka, tak víte, že jediná očista je krátký a rychlý proud vody nebo vlhký hadřík. Myčka, která by zbavila desky veškerých nečistot a zbytků, je prostě tomuto produktu zapovězena. Škoda… 
 
Doba se ale mění a produkty značky Tescoma s ní. Proto vám můžeme představit unikátní a revoluční produkt, dřevěnou krájecí desku z bukového dřeva, která odolává vlhkosti i vodě.  Krájecí deska AQUARESIST si zachovala všechny své obvyklé funkce – vysokou odolnost přírodního materiálu, který netupí nože i příjemný dotek přírody. Nastupuje však nová vlastnost desky AQUARESIST – odolnost vůči vlhkosti! 

Nejen, že lze desku mýt pod tekoucí vodou, ale moderní uživatel ji může pravidelně mýt v myčce nádobí! Za převratnou vlastností dřevěné desky se skrývá speciální technologie spojení devíti vrstev prvotřídního bukového dřeva. Tak tomu se říká dotažení do detailu!

Chtěli byste následující produkty otestovat? Během dnešního dne pro vás spustíme soutěž o tyto produkty, tak sledujte web kamsdetmi.com a dozvíte se více.

Krásné pondělí

Tescoma a redakce
 

12. 9. 2011



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře