Jak obstály vysílačky Maxipes Fík v náročném testu? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jak obstály vysílačky Maxipes Fík v náročném testu?

Na konci srpna jsme na základě soutěže na našem portále rozeslali vysílačky Maxipes Fík do čtyř rodin, kde byly podrobeny velmi důkladnému testu. Ač se náš projekt jmenuje Testováno maminkami, tentokrát testovaly hlavně děti. A jak byly spokojeny? A co na to rodiče? Přečtěte si to nejzajímavější, co nám ve svých hodnoceních napsali. Tímto jim patří velký dík, protože i když je hodnocení veskrze pozitivní, je dobře, že mají i nápady, jak vysílačky ještě vylepšit.

Pětiletá dcera Petry Balazsové vyzkoušela vysílačky se svým stejně starým kamarádem. Její rok a půl starý bráška je na vysílání zatím malý, ale i on je nechtě podrobil testu odolnosti. I přes pád z relativně velké výšky na beton, to vysílačky přežily bez funkčních vad. Synové Miroslavy Majtánové (4 a 7 let) uvítali klučičí variantu produktu, která koresponduje s jejich nadšením pro všechno vojenské. Jak nám napsala jejich maminka, ač je velikost ideální pro dětské ručky, i dospělému se s vysílačkou příjemně manipuluje. Ovládání je jednoduché a intuitivní. Vysílačky testovali na vzdálenost zhruba 2 km a nebyl jediný problém. A co by Mirka ještě ocenila? Uvítala by diodu, která by při stisknutí tlačítka mluvení, svítila, tak aby i malé dítě pochopilo, kdy vysílá. K zamyšlení je i kroužek, kterým by se protáhl provázek, aby dítě mohlo nosit vysílačku i na krku. A stejně jako maminka Mirka, i ostatní se shodují, že by prospěla dokovací stanice na dobíjení vysílaček.

U Jany Tesařové pak testoval 11-ti letý David s kamarády a vysílačky se osvědčily zejména u různých bojovek. Ti dokonce vyzkoušeli avizovaný čtyřkilometrový dosah. David s maminkou pak používal vysílačky také při lesních výpravách za houbami. Ostatně o houbách nám napsala i Lada Kunertová, která si s dětmi po vysílačkách popisovala jednotlivé úlovky. Šlo o takovou houbařsko-technickou výpravu. Občas sice zaslechli i jiné uživatele, ale protože jde o běžnou frekvenci, není to nic neobvyklého. I maminka Lada oceňuje jednoduché ovládání a symboly na tlačítkách, díky kterým se brzy zorientují i menší děti. Na zabavení ratolestí na konci prázdnin, kdy už všechno směřuje ke škole, to byla dle všech testujících skvělá věc.  

A ještě v další věci se všichni shodují. S vysílačkami Maxipes Fík lze pořídit i za málo peněz hodně muziky!

Až tedy budete hledat nějaký zajímavý dárek k narozeninám či pod stromeček, pak se podívejte zde na stránky produktů Maxipes Fík. Určitě neuděláte chybu!

 

Redakce Kam s dětmi

25. 9. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře