Jak jste testovali Aquapalace v Čestlicích | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jak jste testovali Aquapalace v Čestlicích

Na jaře jsme v rámci takového malého konkurzu vybrali pět rodin, které se vydaly vyzkoušet Aquapalace v Čestlicích. Následně jsme získali pět recenzí, ze kterých se vám pokusím vybrat to nejzajímavější. Postřehy maminek i dětí se vám mohou před vaší návštěvou Aquapalace určitě hodit.

Pro deset dospělých a celkem 9 dětí to byla první zkušenost s tamním akvaparkem. Většina už navštívila jiné menší akvaparky, ale do Čestlic vyrazili poprvé. Všichni zde strávili min. 4 hodiny (většinou však více jak 5 hodin), takže až budete plánovat návštěvu vy, určitě si zarezervujte v kalendáři minimálně půlden.

Maminka Magda společně s manželem a dětmi strávila nejvíce času v líném proudu Pomalé řeky v Paláci dobrodružství. „Proud nás pomalu odnášel do různých zákoutí, jeskyní a občas jsme dostali „sprchu“ z mnoha vodopádů. Syn byl samozřejmě nadšený z velkých skluzavek, ty delěí jsou ale rozhodně pro starší děti,“ napsala nám maminka šestiletého Matěje a tříleté Báry. To maminka Petra si většinu tobogánů vyzkoušela jen sama bez dětí, pouze jeden sjela s pětiletou dcerou, na ostatní se bála. Na jiných atrakcích ale strávila s rodinou desítky minut. „Hned u vchodu nás přivítal bazének s postupně zvyšovanou hloubkou, u kterého jsme později zjistili, že každou půlhodinu lze zažít příboj mořských vln,“ popisuje své zážitky Petra a pokračuje: „S dětmi jsme pak vlezli do výřivky a tam jsme sledovali, jak v prvně jmenovaném bazénu probíhá taneční kurt pro děti.“ Nejstarší z testujících dětí byla osmiletá holčička paní Kateřiny. Ta vyzkoušela v Paláci dobrodružství kromě Spacebowlu všechny tobogány. Největší úspěch u něj mělo ale umělé Vlnobití. Děti maminky Ivety si po návštěvě Aquapalace nepřejí k narozeninám nic jiného než zase do Čestlic vyrazit. Těm se kromě Korálového dómu (kde můžeme mořskou faunu pozorovat z bazénu) nejvíce líbil Palác pokladů a vrak, kde strávili skoro hodinu a půl. Maminka Blanku zaujalo kromě jiného nadstandardní zázemí pro nejmenší, všudypřítomné přebalovací pulty, dokonce i postýlky (ohrádky), velký prostor pro hraní, včetně spousty vodních prvků a klouzaček pro ně určených.  Dle jejích slov se s takovým komfortem v jiných akvaparcích nesetkala.

Co se týče dalších částí Aquapalace, venkovní prostor byl v době návštěvy našich testujících ještě uzavřen, ale určitě si rádi přijedou třeba o prázdninách prohlídnout i ten. A zatímco Magda vyzkoušela s rodinou i Saunový svět a pochvalovala si, že to byl relax, neboť tam byli jediní s dětmi, maminka Kateřina vyrazila naopak na dětskou saunu Perníková chaloupka a Petra zas do relaxační zóny Sahara.

Vzhledem k délce návštěvy našich testujících, nikdo z nich nevynechal restauraci Aqua. A jak známo, nabídka dětských jídel bývá na podobných místech celkem velké téma. Maminka Petra by sice uvítala širší nabídku ale jinak vyšla restaurace v testu docela dobře.

Pokud snad existuje nějaký minusový bod, který naše rodiny Aquapalace Čestlice daly, pak je to výše vstupného. V porovnání s ostatními akvaparky je cena rozhodně vyšší, na druhou stranu je však neporovnatelná nabídka všech služeb, množství atrakcí, jednotlivých zón atd.

Ani jedna z rodin, která testovala Aquapalace Čestlice neodcházela bez spousty zážitků spokojenosti. Všichni by se rádi do tohoto akvaparku vrátili. A to je jistě cenná informace pro vás všechny, kteří o návštěvě Aquapalace uvažujete.

 

Za redakci Kamsdětmi.com shrnula recenze testujících Vendula Dittrichová

 

30. 6. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře