Kam s dětmi za vysvědčení? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi za vysvědčení?

A je to tady! Konec školního roku a začátek prázdnin. Děti je potřeba za vysvědčení rozhodně odměnit, proto jsme pro vás vybrali místa, kde odmění nejen jedničkáře. A navíc přidáváme další tipy na celý víkend.

Kam za vysvědčení

Jedničkáři do Zoo Praha za korunu

Narozeniny Zoo Tábor a vstupné zdarma za vysvědčení s vyznamenáním

Za jedničky a dvojky do Zoo Liberec zdarma

Jedničkáři zdarma do Zoo Děčín

Za samé jedničky zdarma do Zoo Olomouc

Za vízo do kina

Zdarma do Hvězdárny Brno

Vstup zdarma do Muzea hl. města Prahy

Zmrzlina a vstup do Grévinu pro děti z Prahy 1

Za vysvědčení do Balkova vodního světa levněji 

Jedničkáři zdarma na zámek Benešov nad Ploučnicí

Mokré vysvědčení ve Vodním domě

Pohádkové náměstí v Plzni

Na zámek Bečov zdarma

 

Víkend

Botanicus v Ostré u Nymburka 

Centrum řemesel a bylinné zahrady Botanicus jsou určitě místem pro celou rodinu. Seznámíte se tady s tradičními řemesly nebo si můžete odpočinout v místních krásných zahradách. Každý prázdninový víkend se můžou děti těšit na divadlo – tuto sobotu třeba Divadlo – Já to jsem, a maminky bude určitě zajímat přednáška Jak pěstovat levanduli.

Slavnostní otevření Stezky v korunách stromů Krkonoše

Pojďte se vůbec poprvé projít po nové Stezce korunami stromů Krkonoše. Připraven navíc bude jnabitý celodenní program, který si užijí jak dospělí, tak děti. V den slavnostního otevření mají děti do 14ti let vstup u zdarma!

Slavnost koní, historie a řemesel na Kuksu

Působivé prostředí Hospitalu Kuks bude nádhernou kulisou pro akci, na které se nebudou nudit ani děti. Budou pro ně připravená různá divadélka, soutěže, zpívání o koních, skákací hrad a samozřejmě svezení na koních a ponících.

Létohrátky na Grabštejně

Létohrátky, to je tradiční letní festival konaný první červencový víkend na hradě Grabštejně - opět nabídne pořádnou porci hudby, tance, rozverných kousků místního kata a další zábavy.

Vítání prázdnin v Archeoparku Březno

Přijďte do Archeoskanzenu Březno u Loun oslavit konec školního roku a začátek prázdnin. Čekají vás soutěže a program pro děti s příchutí pravěku, živá zvířátka, občerstvení, zmrzlina, oheň a otevření říčního břehu pod skanzenem ke koupání.

Výročí Zubačky aneb oslava 115. narozenin

Oslavy 115 let ozubnicové trati Tanvald – Kořenov a 115 let trati Kořenov – Szklarska Poręba se budou konat celý víkend. Těšit se můžete na parní i ozubnicové vlaky, historický autobus či tramvaj. Centrem oslav bude železniční stanice Kořenov, kde bude připraven bohatý doprovodný program.

Zahájení sezony v Šiklandu

První den prázdnin je i prvním dnem sezóny v Šiklandu. U Zvole nad Pernštejnem najdete komplex zábavních areálů, kde se rozhodně zabaví celá rodina. Hlavně děti se tady určitě vyřádí. Můžou si tady zkust střílet z luku, projet se vláčkem Union Pacific nebo zaskákat si na hradech. Vyřádit se mohou také v aqvaparku nebo si prohlédnout zvířátka v zooparku.

Pohádkový les na zámku Milotice

V zámeckém parku se dětí můžou vydat do pohádkového lesa, tentokrát z podtitulem Z pohádky do pohádky. Akce začíná ve 14 hodin, ale už od 13 hodin bude připravena další zábava, třeba výtvarné dílničky nebo fotbálek.

Čarovné Hukvaldy

Oslavit konec školního roku a začátek prázdnin můžou děti na také hradě Hukvaldy, který se promění ve školu čar a kouzel. Pokud přinesou vysvědčení, dostanou kouzelný dárek. Ale naučí se i čarovat  – hodiny s Harry Potterem. Odnesou si i kámen mudrců a můžou se vyfotit v kouzelném fotokoutku.

Odpoledne pro děti na hradě Šternberk 

Odpoledne plné soutěží a her tady připravují již tradičně u příležitosti konce školního roku a začátku prázdnin na hradě Šternberk. Děti se mohou těšit na projížďky na koních, facepaiting, glitter tattoo a mnoho dalších aktivit. Vstupné na akci činí 30Kč, děti se samými jedničkami mají vstup zdarma.

Dinohrátky ve Zlíně

V červenci se hlavně nejmenší návštěvníci Zlatého jablka mohou těšit na interaktivní výstavu. Interaktivní výstava umožní zažít svět dinosaurů vícero smysly, tedy nejen je vidět, ale i slyšet, a na některé si i vylézt nebo jimi prolézt. První červencový víkend nebudou chybět ani workshopy. V sobotu se děti vydají po stopách dinosaura  a neděle bude patřit pravěkému vaření. 

 

Mnohem více tipů, kam s dětmi během prázdnin najdete na www.kamsdetmi.com

27. 6. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře