Dopřejte svým dětem dobrodružné prázdniny | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dopřejte svým dětem dobrodružné prázdniny

Letos v létě si mohou děti splnit tajný sen a stát se hlavními hrdiny svých oblíbených příběhů.

Letní prázdniny jsou synonymem zábavy, dovádění, her a nezapomenutelných zážitků. Pro všechny, kteří se už nemohou dočkat, přinášíme několik zajímavých tipů na letní dobrodružství. Na moderních táborech s Robinsonem mohou letos děti navštívit romantický Ztracený ostrov, zaměřený na sporty v přírodě, zahrát si naživo populární hru Minecraft, nebo se vypravit do školy čar a kouzel. 

Na tábor parním vlakem

Představte si, jak stojíte v kouzelnickém plášti na nástupiště devět a tři čtvrtě, a před vámi zastaví mohutná parní lokomotiva. Přesně tak bude začínat letní tábor Harry Potter. Parním vlakem děti dojedou do kouzelnické školy v Českém ráji a pak už je bude čekat jedno dobrodružství za druhým. Naučí se spoustu kouzel a triků od profesionálních kouzelníků, zahrají si velký famfrpálový turnaj, vydají se na tajemnou noční hru do zapovězeného lesa, nebo se proletí na koštěti.  Magický svět čar a kouzel čeká na své objevitele.   

Minecraft naživo

Trávíte hodiny a hodiny u počítače kraftěním? Zvedněte se ze židle a zažijte svou oblíbenou hru naživo. I na čerstvém vzduchu a bez počítačů to bude úžasný zážitek. Cílem letošní výpravy do Minecraftu bude samotný End. Snad se podaří včas sestrojit katapult na TNTýčka a vyhrát v souboji s obávaným drakem. 

Moderní letní tábory

Na dobrodružných táborech s Robinsonem se nikdo nebude nudit. Děti se navíc naučí spoustu nových dovedností. Na kouzelnickém táboře si mohou procvičit angličtinu s rodilými mluvčími nebo lépe poznat svět kolem nás pomocí zajímavých pokusů. V Minecraftu naživo si procvičí například zručnost a technické myšlení. Ve všech programech je také hodně sportování a pohybu v přírodě.  

Více najdete na www.ckrobinson.cz

 

17. 4. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře