Šmoulové míří do kin! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Šmoulové míří do kin!

Zítra, tedy 30. března, má v kinech po celé republice premiéru animovaný film Šmoulové: Zapomenutá vesnice. Určitě neváhejte a na film se zajděte podívat.

Při práci na prvním plně počítačově animovaném šmoulím dobrodružství se jeho tvůrci rozhodli načít zcela novou stránku příběhů o Šmoulech a předvést divákům znovu to, díky čemu se Šmoulové stali tou kouzelnou klasikou.

A o čem film vlastně je? Nebude moc prozrazovat, ale aspoň trochu, ať se máte na co těšit. Šmoulinka se po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie!

Celý film překypuje zábavou a humorem, protože se jeho tvůrci rozhodli Šmouly zavést právě do pestrobarevného, vzrušujícího a nebezpečného světa Zakázaného lesa.

My jsme měli to štěstí být v neděli na jeho předpremiérě. A řeknu vám popravdě, šestiletý syn vydržel celých 88 minut absolutně bez hnutí, což u něho bývá docela velký problém. Film se mu strašně líbil a hned ho chtěl vidět znovu. Do kina jsme vyrazili i se skoro tříletou dcerou a i ta si to užila, i když už ke konci spíše prozkoumávala všechno kolem sebe. Rozhodně ale nebyla sama, malých děti kolem tří let tady byla spousta.

A abych nezapomněla, není to film jenom pro děti. Je plný akce a vtipných scén, které rozhodně pobaví i dospělé.

Film se uvádí dabovaný ve 2D a 3D. Až si nasadíte brýle, bude příběh rozhodně ještě víc napínavější a díky cestě Zakázaným lesem ještě víc barevnější.

Pro milovníky Šmoulů máme i jedno překvapení. Stáhněte si kreativní listy ať můžete šmoulit i doma.


Magdaléna Dlouhá


28. 3. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře