Kam o víkendu? Co třeba na brusle! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam o víkendu? Co třeba na brusle!

Tentokrát jsme pro vás připravili trochu jiné víkendové tipy. Co si odpočinout od Vánoc a zajít si zabruslit? Vybrali jsme pro vás jedenáct  

 

Kluziště na Letné

Kluziště na Letenské pláni najdete v blízkosti ulice Milady Horákové naproti fotbalovému stadionu Sparta. Mimo sportovního vyžití vás tady čeká také zajímavý doprovodný program, ve kterém nechybí například i vánoční trhy. Vstupné je zdarma a najdete tady i půjčovnu.

Kluziště na Ovocném trhu

Na Ovocném trhu se opět bruslí, a to až do 31. ledna! Denně tak můžete od 10 do 21 hodin využít bezplatný vstup na rozlehlé a pečlivě udržované kluziště. Všem návštěvníkům, kteří nevlastní brusle, je u kluziště k dispozici půjčovna. O víkendech si tady můžete užít Diskohrátky na ledu.

Kluziště na Františku

Ledová plocha v areálu na Františku v Praze 1 je opět v provozu od 26. listopadu. Na venkovním kluzišti o rozměrech 40 x 20 metrů můžete zabruslit každý den v týdnu, k využití je i půjčovna bruslí a jejich broušení.

Bruslení pod Žižkovskou věží

Koncem roku 2014 bylo na piknikovém trávníku vystavěno a otevřeno 30 m dlouhé a 14 m široké kluziště. Součástí kluziště je i obsáhlá půjčovna bruslí. Aby návštěvníkům nebyla při bruslení zima, mohou si ve venkovním baru objednat speciality z grilu nebo horký domácí punč, bombardino, svařák, horkou čokoládu a spoustu dalšího. 

Bruslení na stadionu Nikolajka

Bruslení pro veřejnost probíhá každou sobotu a neděli od 14:00 do 16:00 hod také na Zimním stadionu Nikolajka. Vstupné platí na celé 2 hodiny. K dispozici je půjčovna bruslí a prodejna hokejových potřeb včetně bazaru.

Bruslení v Malé sportovní hale

Využijte možnosti veřejného bruslení v Malé sportovní hale na Výstavišti. K dispozici je tady  půjčovna bruslí.

Bruslení u obchodních centrem

Ledové kluziště vyrostlo na Černém mostě nebo na Pankráci. A bruslit se bude také na střeše obchodního centra ve Vysočanech.

Kluziště v Berouně

Na Husově náměstí si můžete každou zimu v čase vánočním zabruslit na umělém kluzišti. Otevřeno je od 27. listopadu do začátku ledna, bruslení je pro každého zdarma.

Vánoční kluziště v Ostravě

V centru Ostravy najdete kluziště s vánoční výzdobou. Vstupné je tady zdarma a k dispozici je i půjčovna.

Bruslení v Teplicích

Olympia Ice Aréna se otevřela v Teplicích, kde si zabruslíte na 600 m2 každý den, dokonce i přes vánoční svátky a na Nový rok. Cena vstupného 40 Kč je více než příznivá, k dispozici je i půjčovna.

Kluziště v Semilech

Obyvatelé Semil si mohou letos poprvé zabruslit na profesionálním umělém kluzišti. Stojí vedle budovy Státního okresního archivu, kde bývá cirkus. Hřiště je otevřeno denně.

Kluziště v Českých Budějovicích

Letos se všem milovníkům tohoto sportu splnilo přání a ledová plocha o rozměrech 20 krát 15 m se vrátila na náměstí v Českých Budějovicích. Zabruslíte si tady denně od 10 hodin.

 

Pokud jste si nevybrali z naší sportovní nabídky, spoustu adventních tipů najdete na www.kamsdetmi.com  

7. 12. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře