Královské zážitky na karlovských místech | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Královské zážitky na karlovských místech

V minulých týdnech jste nám posílali rodinné fotky z výletů po stopách Karla IV. v rámci soutěže Královské zážitky na karlovských místech. Soutěž, kterou jsme pro vás připravili společně s agenturou CzechTourism, měla velký ohlas a již nyní pro vás připravujeme její zimní obdobu.  

Všechny soutěžní fotografie si můžete prohlédnout ve fotoalbu zde.

Rozhodování o vítězích bylo velmi těžké, ale i hlasy na facebooku nám trochu pomohly. A ke komu už nyní putují krásné výhry, hry od Albi (Moje první Česko nebo Česká republika v kostce), dárečky od agentury CzechTourism a/nebo v neposlední řadě rodinné vstupné na hrad Karlštějn či Bouzov?  

Z výhry se může těšit Iveta Bartáková, Michaela Boehmová, Tereza Cízová, Lucie Doubravová, Romana Jarošová, Jana Joudlová, Radka Kalašová, Monika Kulhavá, Eva Novotná, Eva Prouzová, Oksana Smola, Jana Šimonová, Petra Železná, Markéta Koutová a Petra Koloušková. Moc gratulujeme!

 

A pokud si ještě chcete oživit vaše znalosti a představit život i dílo Karla IV. dětem, doporučujeme stránky Česko – země příběhů, sekce Karel IV., kde najdete odpovědi na všechny otázky.

Protože se naše hra týkala výletů po stopách Karla IV. a zároveň akcí, které se letos na jeho počest konaly nebo ještě konat budou, podívejte se na videa zde, která na počest tohoto vladaře vznikla a kde se dozvíte, že téměř kamkoli po Česku vyrazíte, tam stopy Karla IV. najdete.  

 

Pokud jste tentokrát nevyhráli, vůbec nebuďte smutní. Podobnou velkou fotosoutěž chystáme již na prosinec. Tentokrát na téma Snow&Fun a budeme hrát i o rodinné jízdenky v lyžařských areálech. Již nyní máme přislíbenou spolupráci s Kouty nad Desnou. Ve hře budou také carvingové boby Zipfy

 

Redakce Kam s dětmi

 

 

9. 11. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře