První lyžování se blíží! Pobyt pro rodiny s dětmi a lyžařskou školou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

První lyžování se blíží! Pobyt pro rodiny s dětmi a lyžařskou školou

Možná se vám to zdá ještě daleko, ale zima je tu cobydup a s ní i oblíbené zimní radovánky. Hned z kraje prosince můžete vyrazit i s dětmi na ledovec a pořádně se rozlyžovat. O děti bude postaráno v lyžařské škole, kterou vedou čeští instruktoři, a vy si zatím můžete v klidu užívat alpské sjezdovky.


Jako členové Klubu Kamsdětmi.com můžete na pobyt využít voucher se slevou 500Kč. Stačí se přihlásit a stáhnout si voucher s heslem. Pokud ještě nejste v klubu přihlášeni, zaregistrujte se zde.


Sport-kids.cz nabízí pobyt pro rodiny s dětmi s lyžařskou školou a ubytováním v krásném hotelu s bazénem, který je pro děti přímo stvořen. Čeští instruktoři se postarají o vaše děti, naučí je nové lyžařské dovednosti, zatímco vy si budete užívat alpské sjezdovky světového parametru nebo wellness na hotelu. Na zimu tak budete perfektně připraveni.


Místo pobytu: ledovec Solden
Termín: 1.-4.12.2016 (čtvrtek – neděle), 3 dny lyžování
Ubytování: skvělé rodinné pokoje, dětské herny, bazén, wellness, sauny, kachlová kamna v apartmánech, které vám večer nádherně prohřejí záda při posezení

Dovolená s rodiči, dalšími dětmi, animátory a lyžařskými instruktory bude pro vaše děti nezapomenutelný zážitek. Odjíždět budou s diplomem, medailí a upřímným nadšením pro lyžování. Starší děti se mohou odpoledne učit na snowboardu a vy si zatím zalyžujete jako za mlada.

 



Více informací o pobytu a přihlášky najdete na stránkách Sport-kids.cz. Nezapomeňte, že na pobyt můžete čerpat slevu 500Kč. Voucher si stáhněte v Klubu Kamsdětmi.com.

Pokud se Vám nehodí tento termín je možné využít Voucher na další dva termíny “Rodinné dovolené s lyžařským a animačním programem v Itálii 08.01.2017 - 13.01.2017 a 29.01.2017 - 03.02.2017. Kompletní nabídku naleznete na www.sport-kids.cz


SKOL!!!

23. 10. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře