Držte si ponožky! Lichožrouti se chystají do kin | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Držte si ponožky! Lichožrouti se chystají do kin

Rodinný animovaný dobrodružný film o radostech a strastech zlodějů ponožek - LICHOŽROUTŮ podle bestselleru spisovatele Pavla Šruta a výtvarnice Galiny Miklínové vstupuje 20. října do kin. Lichožrouti se chystají vzít útokem jak naše zásoby ponožek, tak všechna kina. Takže - držte si ponožky a koukněte na trailer, ať víte, co vás čeká!

A kdo jsou vlastně Lichožrouti? Jsou to malí neviditelní tvorové, kteří mohou za to, že nám lidem z každého páru ponožek vždy zůstane jen jedna – ta lichá. Ponožkami se totiž živí!

Osudy hlavních protagonistů Lichožroutů a jejich největšího protihráče, podivínského a opuštěného Profesora, spojuje příběh hlavního hrdiny, malého Lichožrouta Hihlíka, na kterého čekají ve filmu velká dobrodružství. Dny jeho dědy Lamora, který ho vychoval, jsou u konce a Hihlík musí překonat strach, vylézt z okna a vydat se hledat strejdu Padreho, o kterém neměl doteď ani tušení. Svou odvahu čerpá z toho, co mu vštípil dědeček – lásky k rodině, dobré výchovy a lichožroutího „desatera“. Ani v novém lupičském domově u mafiánského strýce a dvou poťouchlých bratranců své ideály a zásady neopouští. A to i přesto, že ho zavedou do nebezpečných situací. Když nakonec s těžkým srdcem přeci jen poruší dvě základní lichožroutí pravidla „ Nikdy nevezmeš celý pár“ a „Drž se lidí, ale drž se od nich dál“, pak jenom proto, že věří, že vyčerpal všechny možnosti, aby došel ke svému vytouženému cíli – rodině.


Být LICHOŽROUT je zkrátka jedno velké dobrodružství. Najít svou rodinu, ochránit ji a naučit se žít s lidmi, to chce odvahu. A tu malí zloději ponožek mají. Nejsou totiž žádní fuskáči. Jsou to LICHOŽROUTI!“

S trochou nadsázky se dá říct, že poselství filmu zní: „Rodina je nade vše! Drž se té, kterou máš, měj ji rád a dělej vše pro to, aby byla dobrá, protože jinou na tomhle světě mít nebudeš. A je jedno, jestli jsi člověk, nebo LICHOŽROUT!“  

Kdo se s Lichožrouty ještě nikdy nezapletl, ani nečetl jejich dobrodružství v knížkách, konečně zjistí, co je tenhle neznámý a lidem neviditelný živočišný druh vlastně zač. Kdo naopak dobře ví, proč mu z každého páru ponožek zůstane po čase jen jedna, může se těšit na film nabitý humorem, akcí a dobrodružstvím, ve kterém se oblíbení Lichožrouti tentokrát pěkně vybarví.

 

Film přináší do kin společnost Falcon a.s. a Kam s dětmi je hrdým mediální partnerem tohoto rodinného dobrodružného filmu. A proto se můžete těšit i na soutěž o vstupenky. 

Více o filmu se dočtete na také na www.lichozroutifilm.cz


3. 10. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře