Kam s dětmi se chystá na podzimní veletrhy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi se chystá na podzimní veletrhy

Již příští čtvrtek startují podzimní veletrhy potřeb pro děti, hraček a her v pražských Letňanech. Náš portál Kamsdětmi.com vás na For Babies a For Toys jakožto hrdý mediální partner srdečně zve. Ani tým Kam s dětmi nebude v Letňanech po čtyři říjnové dny chybět.

A co pro vás chystáme? Na stánku 2C08 se můžete těšit na krásný program, který pro vás připravujeme spolu s kamarádkami z Kidtown.cz. V jejich dejvickém obchůdku si také budete moci vyzvednout volné vstupenky, pokud jste se zapojili na naší soutěže. Na stánku si budou děti i dospělí moci vyzkoušet stavebnici Kapla a další spoustu kreativních a úžasných hraček.

Náš tým potkáte ale hned u vstupu do veletržních hal. Milé hostesky v zelených tričkách budou u vstupů do veletržního areálu rozdávat všem dětem ztracenky a rodiče tak budou mít větší pocit jistoty. Tuto službu pro vás připravujeme společně s Pojišťovnou VZP a dětským úrazovým pojištěním Medvídek. Nebude chybět ani oblíbený maskot medvídek Vilda, se kterým se děti tak rádi mazlí a fotí a určitě bude pro každého i nějaká malá odměna. Pokud ještě naše ztracenky neznáte, podívejte se na video z minulého ročníku.

 


Letos poprvé se na veletrzích objeví Dudlíkový strom, který se stane již nedílnou součástí podzimních i jarních veletrhů pro děti v Letňanech. „Dudlíkový strom je určen rodičům a jejich potomkům, které jsou závislé na dudlíku a nechtějí se ho dobrovolně vzdát. Veletrh FOR TOYS každoročně nabízí tradiční ochutnávku toho, co se objeví na předvánočním trhu na pultech z oblasti her a hraček. „Letos jsme se rozhodli mimo jiné podpořit i malé výrobce tradičních českých hraček, kteří se představí v rámci ucelené sekce vystavovatelů pod hlavičkou Sdružení pro hračku a hry,“ říká manažerka veletrhu Hana Kovářová a dodává, že by organizátoři rádi letos proměnili po dohodě s vystavovateli vybrané expozice v herní plochy, kde by děti měly větší možnost vyzkoušet si na vlastní kůži hračky než v předešlých letech.

Ani veletrh FOR BABIES 2016 nezůstává pozadu. Na podzimní akci nebudou opět chybět tradiční společnosti jako Depemo, Mamaja, Babynosítka, Kočárky Růžový Panter, Dita Tábor, Patron Bohemia, Farmers a mnoho dalších. Na veletrhu tedy nebudou chybět nové kolekce oblečení, stejně jako produktové řady kočárků nebo autosedaček.

Nedílnou součástí všech těchto podzimních veletrhů je již tradičně doprovodný program – letos s názvem Prague Funny Days, jehož generálním partnerem se pro letošní rok stala Skupina ČEZ. Možná budete sami překvapeni, jak nabitý program mají členové „Sokola“  -  k vidění zde budou ukázky sportovní gymnastiky, aerobiku, disco tance, soutěžních společenských tanců, ale také exhibice tanečních párů na úrovni mistrů ČR a Evropy s ukázkami akrobatického rock’n’roll.

Těšíme se na vás na veletrhu a pokud potřebujete ještě další informace, najdete je na stránkách veletrhu zde.

27. 9. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře