Kam bez dětí aneb i rodiče potřebují chvilku pro sebe | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam bez dětí aneb i rodiče potřebují chvilku pro sebe

Náš projekt Kam s dětmi je plný tipů a inspirace jak a kde trávit volný čas s dětmi. Denně vám přinášíme desítky nových míst a akcí, píšeme recenze, jak se nám kde s dětmi líbilo, natáčíme videa. I když se náš rodinný život točí od rána do večera kolem těch malých (nebo i větších) cvrčků, i my rodiče si občas potřebujeme „odfrknout“.

Zapomenout na každodenní kolotoč, jet na romantický výlet ve dvou (jako za mlada), udělat si chvilku pro sebe, to je pro každou maminku a tatínka strašně důležité. Rozhodli jsme se proto pro zcela netradiční věc na našem portále. Připravíme pro vás seriál tipů KAM BEZ DĚTÍ. Popíšeme vám Česko jako zemi romantických příběhů. Vydáte se spolu s námi na krásná místa, kde si my – rodiče z Kamsdětmi.com, dobíjíme baterky. Věříme, že vás náš nový seriál inspiruje, požádáte babičku či kamarádku o hlídání a uděláte si jednou za čas také nějaký ten romantický výlet ve dvou.

Pokud máte i vy nějaký tip, kterým byste chtěli inspirovat další rodiče, velmi rádi vaše povídání o výletě ve dvou zveřejníme. Podmínkou je, aby šlo o výlet po Česku a měli jste i nějakou tu fotku. Romantické výlety můžete posílat na adresu: [email protected] a nezapomeňte připojit vaši doručovací adresu. Vybereme-li si váš výlet k uveřejnění, můžete se těšit na dárek v podobě knížky, stolní hry apod.

Kromě tipů v rámci našeho seriálu, můžete další inspiraci hledat na portále Česko – země příběhů. Kliknete-li na sekci Příběhy, najdete obrovské množství míst, kam můžete vyrazit a pod ikonou srdíčka jsou to právě tipy na romantické výlety.

 

Hledejte výlety, sněte, pište nám a již brzy se můžete těšit na náš první díl Kam bez dětí

 

Vendula  Dittrichová

© David Marvan, archiv CzechTourism

© David Marvan, archiv CzechTourism 

22. 9. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře