Zákaz vjezdu nudě. Léto na Lipně bude doslova natřískané zábavou! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zákaz vjezdu nudě. Léto na Lipně bude doslova natřískané zábavou!

Letní prázdniny se blíží rychlostí síly dětského přání konce školního roku a než se nadějeme bude červenec. Děti odloží školní aktovku do kouta svého pokoje a pustí uzdu své hravosti i energie. Rodičům však ale nastanou krušné chvilky s vymýšlením zajímavého programu pro své ratolesti.

Jedním ze skvělých tipů, kde bezpochyby zabavíte své děti, je návštěva Lipenska. Stěžejní akcí celého léta bude bezpochyby Olympijský park Rio-Lipno, který se odehraje od 5. do 21. srpna. Děti i jejich rodiče si budou moci vyzkoušet různé olympijské disciplíny, potkat se osobně s českými olympioniky a chybět nebude samozřejmě ani doprovodný program v podobě hudebních koncertů či další zábavy.

Skvělé ubytování v apartmánech přizpusobených pro děti, dětským hřištěm, koutkem, vyhřívaným bazénem, multifunkčním hřištěm či pinpongovým stolem, nabízí Lipno Lake Resort. Relax na Lipně čeká i na rodiče, kteří díky animacím pro děti, které Lipno Lake Resort poskytuje bezplatně svým hostům každý den od pondělí do pátku během letních prázdnin, si užijí chvilek volna odpočinkem na lehátku u bazénu, na lipenské pláži, masáži přímo na apartmánu nebo hraním tenisu v resortu. Aktuální obsazenost resortu zjistíte na telefonním čísle recepce: 380 736 063 nebo emailu: [email protected]

V blízkosti Lipno Lake Resortu najdete také Bikepark, který se letos na jaře rekonstruuje, Bobovou dráhu, která od července zprovozní druhou dráhu, kde si děti užijí ještě více legrace, Lanový park, Stezku v korunách stromů či Frisbee Park.

Ujít si rozhodně nenechte ani skvělé letní akce jako například Lipno Sport Fest 2016, který se odehraje 9. – 16. července. Oslavu čtvrtých narozenin Stezky korunami stromů, která je naplánována na středu 20. července. Lipno dětem bude patřit 10. září, a to díky akci Den s Integrovaným záchranným systémem. Státní svátek 28. září si zpříjemníte díky Lipenskému KOLO-toči.  

Aktuální informace o pořádaných akcích či novinkách na Lipně můžete sledovat i na facebookových stránkách Lipno Lake Resort.

 

Více o informací najdete na www.lipnoservis.cz. 

14. 6. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře