Duhový park v novém. Přijďte si zablbnout! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Duhový park v novém. Přijďte si zablbnout!

Zábavní park, který nabízí tu nejlepší zábavu pro děti od 4 do 13 let, právě otevřel své brány nové sezóně!

I v letošním roce zde najdete 57 atrakcí a zábavných her. Ale těšit se můžete i na řadu novinek! Navštivte Duhový park a vyzkoušejte nejen na největší trampolínu v ČR!

Duhový park v obci Třebovle nedaleko Prahy pro vás nachystal plno nových nafukovacích atrakcí včetně největší zemní trampolíny v České republice! Pořadatelé přidali také více hracích dnů i v pracovních dnech a cenově zvýhodnili ceník, především rodinné vstupné.

Letos navíc není nutná rezervace termínu, můžete se tak přijet pobavit v jakýkoliv hrací den. Další příjemnou novinkou jsou nově postavené zděné sociální zařízení.

Nový princip velké hry

Novinek se dočkala i velká hra Duhového parku. Každý hráč získá u vstupu do parku svůj Duhový pas s vyplněným jménem nebo přezdívkou. Jedná se o 16tistránkovou knížečku s duhovou stužkou na krk, která obsahuje pravidla, mapku parku a 11 hracích stránek, přičemž každá má jinou barvu a obrázek jiného zvířecího maskota. Vaším úkolem je maskota najít v parku a získat od něj samolepku, kterou si nalepíte na příslušnou stránku v pase. Jakmile budete mít všech 11 samolepek, můžete navštívit VIP dráhu v Duhovém hradu.

Vyzkoušejte i další nové atrakce

Kromě obří duhové trampolíny, která je na našem území absolutně největší, se můžete těšit také na zorbingový válec, spoustu nových skládaček a nové nafukovací atrakce.

Dospělí se nemusejí jen dívat, jak se baví jejich děti. Zapojte se také! Jednotlivé atrakce mají různou obtížnost a do všech z nich se mohou připojit i dospělí hráči.

Duhový park plný atrakcí pro malé i velké

Atrakce jsou umístěny ve velkoplošných stanech a šapitó různých barev s částečně odkrytými bloky. Díky stanům je většina disciplín a her krytá  před případným deštěm.

„Nejde vybrat jednu věc. Z návštěvy parku jsme nadšená celá rodina. Strávili jsme u vás nezapomenutelný celý den a i tak jsme nestihli vše. Děláte něco, co se v dnešní době tak trochu vytratilo. Trávit čas společně, ne jen vedle sebe. Od nás máte obrovskou poklonu a ještě větší poděkování,“ chválí Duhový park Věra Z.

Více informací o Duhovém parku a přehled hracích dnů najdete na www.duhovypark.cz nebo na www.facebook.com/duhovypark. Zažijte zde to pravé dobrodružství!

5. 6. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře