Dovolená s dětmi? Jedině Lipno Lake Resort | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dovolená s dětmi? Jedině Lipno Lake Resort

Před časem jsme soutěžili o voucher na ubytování v luxusních apartmánech Lipno Lake Resort. Jak se vítězce Šárce Vejvodové s rodinou na Lipně líbilo? To se dočtete v její recenzi. 

Vloni v létě vedly naše prázdninové mototoulky i se syny v sajdkáře mimo jiné i krajinou kolem Lipna a tenkrát jsme si řekli, že se tam musíme vrátit a pár dnů tam strávit.

Nikdo z nás ale netušil, že to bude poměrně brzy a příjemně nečekaně. A to proto, že se na nás usmálo štěstí a po účasti v soutěži o rodinný víkendový pobyt v Lipno Lake Resort následovalo i telefonické oznámení z redakce Kam s dětmi, že jsme vyhráli. Nejdřív jsme tomu nevěřili, ale když přišel e-mailem i voucher, tak jsme se začali radovat. Dlouho jsme neváhali, našli v kalendáři volný víkend, což možná bylo nejsložitější na celé akci, a zavolali na recepci Lipno Lake Resortu, zda by měli volno. Měli, a tak jsme provedli rezervaci a začali se těšit. Dokonce tak, že jsme si připlatili ještě jednu noc v resortu, abychom si to náležitě užili.


Pak nadešel den D, napakovali jsme auto, na zahrádku přidělali kola, vyzvedli děti ze školy a školky a vyrazili vstříc novým zážitkům. A věřili, že se meteorologové zase úplně netrefí s předpovědí. Do Lipno Lake Resortu jsme dorazili krátce před osmou večerní, recepce má mimo sezónu otevřeno jen do 17,00 hodin, ale i na „opozdilce“ jsou tu připravení, venkovní zeď recepce je vybavena trezorem, po zavolání Vám sdělí kód do trezoru, kde na Vás čekají klíče od apartmánu, čip opravňující vjet do areálu a podrobný plánek s pokyny týkající se ubytování a parkování.

Apartmán nás příjemně překvapil prostorností, i když pokoj určený dětem je docela malý, děti v něm byly skutečně pouze v noci v postýlkách, protože přes den jsme trávili hodně času venku, a když už jsme byli v apartmánu, ovládli kluci dvě sedačky u televize a krbu v obývacím pokoji propojeném s kuchyní, občas s tabletem v ruce a úsměvem na tváři, protože „wifi běhá parádně“. Já jako „kuchař výpravy“ ocenila vybavenost kuchyně, za celou dobu pobytu jsem nenarazila na věc, která by mně ve „výbavě“ chyběla. Manžel pro změnu pozitivně ohodnotil sklep patřící k apartmánu, kde vyložil naše kola a nemusel se tak strachovat, že mu je někdo chtivý sundá v době naší nepřítomnosti z auta.

Druhý den ráno jsme bohužel museli konstatovat, že pro tentokrát se meteorologové nespletli, lilo a lilo, přesto jsme se ještě před snídaní vypravili nahlásit se na recepci. Příjemná slečna nám vysvětlila všechno týkající se pobytu, volnočasových aktivit obsažených v ceně pronájmu apartmánu (mimo jiné Aquapark na Lipně a ve Frymburku) a slevenek na různé akce po okolí (poloviční vstupné do místního Hopsária a Adveture golfu ve Frymburku, slevy na přepravu přívozy, apod). Mezitím, co jsme ji bedlivě poslouchali, mladší syn zmizel v dětském koutku, ani jsme o něm nevěděli. A ten starší studoval možné hry k zapůjčení na apartmán, celkem nekompromisně nám vybral zábavu na večer.

Vzhledem k počasí, které panovalo venku, jsme se rozhodli po snídani vyrazit do Aquacentra ve Frymburku, strávili jsme tam celé dopoledne, pořádně se vyřádili na tobogánu a v divoké řece a nakonec si parádně odpočinuli ve výřivce. Relaxace nás ale čekala i v apartmánu, který se stal na prodloužený víkend naším domovem, po výborném obědě v hotelu Slunečná louka jsme si dali zahřívat saunu umístěnou přímo v apartmánu. Průběžně jsme se vyhřívali v sauně a hráli zapůjčené hry. Večer jsme si ještě zapálili krb a zhodnotili, že tento den byl úžasný.

A to jsme ještě netušili, že druhý den nebude vůbec tak ošklivo, jak znělo v předpovědích, dokonce občas vysvitne sluníčko a počasí nám tedy umožní vydat se po jezerní cyklostezce, kterou doporučujeme i pro menší děti, do Frymburku, přívozem do Frýdavy a zpět do resortu. Odpoledne mladší syn trošku zalitoval, že nemůže na dětské hřiště v areálu (mimosezóna hold znamená i údržbu vybavení resortu), přemlouval nás sice vehementně na návštěvu dětské vnitřní herny, ale vzhledem k tomu, že nám počasí stále přálo jsme vyzkoušeli hřiště pod Aquaworldem Lipno a nemohli jsme vynechat ani Obrrybu v přístavu Marina Lipno. Jenže to už opět začalo pršet a tak jsme se šli „schovat“ do vodního světa a posléze do Hopsária. Po návratu jsme se zase vyhřívali v sauně, dokonce jsem se přistihla, že přemýšlím, jak zvětšit koupelnu u nás doma a saunu tam zabudovat, zaujalo mě totiž, že saunování se líbí i dětem. A nastala neděle a balení. Bohužel. Na Lipně se nám líbilo moc.

Služby Lipno Lake Resortu jsou nadstandardní, perfektní a přátelské k rodinám s dětmi. Rádi se sem zase někdy vrátíme, máme ještě spoustu cílů, kam bychom na Lipně chtěli zavítat, jen myslím, že už nebudeme mít dilema, kde se ubytovat.

Pro Kam s dětmi Šárka Vejvodová

31. 5. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře