47krát rozmanitost a dobrodružství v Dolním Rakousku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

47krát rozmanitost a dobrodružství v Dolním Rakousku

Od začátku května do konce října 2016 mají velcí i malí hosté v Dolním Rakousku, kteří se ubytují v některém z partnerských zařízení projektu „Wilde Wunder Card“ (karta divokých zázraků), volný nebo značně zlevněný vstup na celkem 47 atrakcí.

Prozkoumat tajemné rokle a jeskyně v přírodním parku Ötscher Tormäuer, svištět do údolí po razantní dráze Eibl-Jet, obdivovat velbloudy v divadle, jezdit na koni, potápět se nebo objevit soutěsku Wasserlochklamm. Divoký horský svět Mostviertelu s vrcholy Hochkar, Ötscher, Lunz am See, Gemeindealpe, Gippel, Göller oplývá v létě bohatstvím úžasných, podivuhodných a také neobvyklých zážitků. A to vše pro hosty partnerských podniků „Wilde Wunder Card“ s volným vstupem.  

Jízdy lanovkou na hory Hochkar, Ötscher, Gemeindealpe a Mariazeller Bürgeralpe jsou zdarma, pří jízdě autobusem nebo vlakem se ušetří 50 % z ceny jízdného.

Kartu nelze nikde koupit – všichni hosté, kteří bydlí v partnerském zařízení "Wilde Wunder“ v oblasti Mariazeller Land, obdrží kartu na dobu svého pobytu zdarma. Akce začíná u většiny ubytovacích zařízení 1. května a trvá do 26. října 2016. Někteří poskytovatelé ubytovacích služeb nabízejí kartu výlučně v období prázdnin (od 1. července do 10. září 2016).

Přehled všech ubytovacích zařízení najdete na www.dolni-rakousko.info/kde-ziskam-kartu.

Tyto atrakce musíte vidět - www.dolni-rakousko.info/to-musite-videt

www.dolni-rakousko.info

 

10. 5. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře