Runtour společně s dětskými závody startuje! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Runtour společně s dětskými závody startuje!

Maminko, tatínku, pozor! Rodinný seriál RunTour startuje už 16. dubna

Milují vaše děti pohyb a ještě víc, když je za něj někdo odmění? Tak to pro vás máme ideální řešení.

Přihlaste je zdarma na závod RunTour v Českých Budějovicích. Stačí, aby doběhly do cíle závodu na 500 nebo 1 000 metrů a v cíli dostanou nehledě na jejich výkon medaili.

Na RunTour však neběhají jen děti, svůj prostor dostanou i dospěláci. Rodiče navíc budou moci využít hlídání dětí a sami na trať běhu na 5 nebo 10 km vyrazit.

Závodní den na náměstí Přemysla Otakara II. již tradičně odstartují dětské dopolední běhy od 10.30 hodin, dospělí vyrazí v pravé poledne. Přesný harmonogram najdete na www.run-tour.cz/cs/kalendar/budejovice.

Jelikož spodní hranice běžců není omezena, mohou se do běhu na 500 metrů zapojit všechny nadšené a sportovně založené děti. Pro statnější běžce dětské věkové kategorie je připravena i trasa na jeden kilometr.

I mimo závodní trať bude pro běžce a jejich rodiny připraven doprovodný program v podobě hudebních a tanečních vystoupení, speciálně pro děti bude připraveno malování na obličej i atletická školka. V zázemí závodu si malí běžci budou moci hrát v dětském koutku Hopsária nebo využít času k seznámení s olympioniky, tvářemi TV Nova nebo k prohlídce běžeckých stánků.

Pro rodiče, tetičky i prarodiče (ano, běhá s námi pravidelně i pan Jaroslav, který letos oslaví již 81 narozeniny) máme připraveny tratě na 5 a 10 kilometrů i zajímavé doprovodné akce od našich partnerů. Pro všechny běžce připravujeme také speciální nabídku RunTour Víkendu, která nabídne slevy na vstupném, speciální nabídky a další lákavé rodinné zážitky.

Pokud jste tak zatím neučinili, tak neváhejte a registrujte se na www.run-tour.cz/cs/registrace.

Svou účastí na RunTour navíc přispívat na nadaci Leontinka, jejíž nevidomý svěřenci s námi také vyběhnou na soutěžní dráhu.

Budeme se na vás těšit v sobotu 16. dubna na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích!

P.S. Pokud to za námi do Českých Budějovic nestíháte, přihlaste se na následující závod do Hradce Králové nebo další z celkových 10 závodů RunTour.

11. 4. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře