Festival Malé oči slibuje zábavu i skvělé "pokoukání" | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Festival Malé oči slibuje zábavu i skvělé "pokoukání"

Festival Malé oči ošperkuje koncert Kašpárka v rohlíku, živě dabovaná Panika v městečku a Bruce Willis

Třetí ročník dětského filmového festivalu Malé oči se odehraje od 8. do 14. února 2016 v letenském kině Bio Oko. Pracovní dny budou patřit uzavřeným projekcím pro mateřské, základní a střední školy, víkend se otevře rodinám s dětmi. Přinese nadupaný filmový program, k jehož hlavním lákadlům patří Biofonie s Kašpárkem v rohlíku, který v Biu Oko také odehraje koncert, nebo epizody seriálu Panika v městečku s živým dabingem. Patronkou a nadšenou podporovatelkou festivalu je herečka Simona Babčáková a festivalovým mottem je skautské Buď připraven…!

Na festivalu si určitě nenechám ujít promítání Paniky v městečku v neděli 14. února, ale zvažuji, že přijdu s dětmi také v sobotu na klasické pásmo krátkých filmů, po kterém bude ovocný workshop pro děti,“ říká Babčáková, která podle svých slov Bio Oko miluje, a tak je spokojená vždy, když do něj vyrazí.

Spokojeni budou zaručeně i ostatní návštěvníci víkendové části festivalu. V sobotu na ně čeká pásmo klasických němých grotesek s Laurelem a Hardym, Busterem Keatonem nebo Harroldem Lloydem, které naživo doprovodí známá baby-punková kapela Kašpárek v rohlíku. Po projekci bude následovat 40minutový koncert. Dalším tahákem programu je brazilská animovaná perla Chlapec a svět, která si odnesla hlavní cenu z prestižního festivalu animovaných filmů ve francouzském Annecy a která na konci ledna vstupuje do české distribuce. Sobotní večer uzavře Bruce Willis: svéráznou rodinnou komedií s nominací na Oscara za nejlepší scénář v roce 2012, Až vyjde měsíc, a nočním polibkem Malých očí pro rodiče, mysteriózní detektivkou Poslední skaut.

Neděle odstartuje typicky Filmbrunchem – čerstvé pochutiny se budou tentokrát podávat k nejnovější filmové adaptaci slavného díla Malý princ. Následovat bude zmíněná Panika v městečku s živým interaktivním dabingem herců z DAMU a festival uzavřou kultovní Rošťáci. Za filmovým zpracováním dobrodružného příběhu klukovské party z roku 1985 stojí hvězdný filmařský tým Richarda Donnera (Superman) a Stevena Spielberga.

Pro děti bude připraven také bohatý doprovodný program v prostorách kina, které se o druhém únorovém víkendu promění v záludnou překážkovou dráhu plnou úkolů a aktivit. V rámci festivalového motta „Buď připraven…!“ přichystal celý program Junák – český skaut, který bude na osmi stanovištích testovat dovednosti, jako jsou zručnost, rychlost, přesnost nebo statečnost. Děti se budou učit morseovku, uzlovat nebo krmit bobra. Speciální program pro malé skauty chystá také žižkovský filmový ateliér Aeroškola.

Více informací najdete na www.biooko.net a www.maleoci.cz, případně na Facebooku.

Vstupenky na jednotlivá představení je možné zakoupit osobně na pokladně Bia Oko nebo on-line na webu.

Rezervované vstupenky na Biofonii s Kašpárkem v rohlíku je možné vyzvednout nejpozději týden před představením.

31. 1. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře