Emoji ve filmu aneb smajlíci ožívají | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Emoji ve filmu aneb smajlíci ožívají

Až se budete chtít s dětmi schovat před deštěm nebo horkem, vezměte je do kina. Animovaný film Emoji ve filmu totiž vstupují do kin příští čtvrtek 10. srpna.

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy.

Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním.“ Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak.

Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán.

 

Film přináší do kin společnost Falcon a Kam s dětmi se jeho mediálním partnerem. 

Jako vždy se můžete těšit na soutěž k tomuto filmu a ceny jsou víc než lákavé. Nebudou chybět vouchery do kina, ale i selfie tyče nebo školní sety. 

Více najdete na www.falcon.cz/film/emoji

31. 7. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře