Čtyřlístek na golfu se vrací! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Čtyřlístek na golfu se vrací!

Třetím rokem se vrátí oblíbené kreslené postavičky Fifinka, Pinďa, Bobík a Myšpulín v životní velikosti na golfové hřiště v Golf Club Hostivař. A vaše děti by si neměli tuto událost nechat ujít!

Zábavně sportovní odpoledne v golfovém, ale i negolfovém duchu se odehraje na hostivařské devítce. V neděli 10. června od 12 hod se můžete těšit na spoustu  her, disciplín a  soutěží o zajímavé ceny. Pro děti budou připraveny herní plány, čili dětské score karty a procházením po golfovém hřišti jamku po jamce budou plnit 18 disciplín. Sportovní a zábavné nebo dovednostní disciplíny prověří zručnost a dovednost, naučí vás něco málo o kráse  golfu. Ten si budou moci vyzkoušet pod dohledem profesionálních trenérů jak děti, tak i dospělí.

Projedete si slalom  na segwaích, autíčkách, koloběžkách  bude se  malovat i zpívat. Chybět nebude ani skákací hrad a spousta dobrot pro velké i malé začínající golfisty. Každoročně se akce osobně účastní na stánku Čtyřlístku pan Jaroslav Němeček, autor časopisu a geniální kreslíř. Časopis Čtyřlístek je partnerem této akce a během května budeme soutěžit o vstupenky  pro dospělé na tuto akci.

Všechny děti do 15 let mají vstup na zdarma!

Mediálními partnery akce je Radio Impuls, Časopis Čtyřlístek, O2 Extra, hrdým partnerem je i náš web Kamsdětmi.com

Celým odpolednem vás provede Štěpánka Duchková z TV Barrandov  a Vlasta Korec z Radia Impuls. Na podiu se odehrají  2 divadelní pohádky  a během odpoledne bude koncert populárních Maxim Turbulenc.  
 
 Tak si napište do diáře:
 v neděli 10.6 od 12 hod Čtyřlístek na golfu v  Golf Club Hostivař 

 Těšíme se na viděnou!
 

10. 5. 2012



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře