Červnové "fresh" testování s Tescomou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Červnové "fresh" testování s Tescomou

Testujeme produkty linie FRESHBOX aneb V. testování s Tescomou


Vodotěsné i vzduchotěsné. Takové jsou plastové dózy linie FRESHBOX, které vám, milé maminky, předkládáme spolu s dalšími produkty značky Tescoma  k pátému testování. Kromě dóz mnoha tvarových variant (kulaté, obdélníkové, čtvercové) jsou součástí linie i působivé termobrašny a moderní jídlonosiče. Naprostou novinkou této vysoce praktické linie v moderním hávu jsou plastové popisky, které jsou určeny speciálně pro plastové dózy FRESHBOX. Čím vynikají a proč jsme zaměřili testování i na tuto zdánlivou drobnost, se dozvíte níže. Hurá do pátého testování!

1. Dózy FRESHBOX nepustí ani kapku
Plastové dózy FRESHBOX splňují nejpřísnější požadavky na uskladnění čerstvých potravin v ledničce, mrazničce a jejich následné ohřívání v mikrovlnné troubě. Dózy jsou vyrobeny z vysoce odolného plastu, snadno odnímatelné víko je opatřeno vzduchotěsným a vodotěsným silikonovým těsněním. Dózu lze otevřít a následně uzavřít pomocí čtyř pružných “click“ zámků, které snadno odklopíte resp. zacvaknete zpět. Plastové dózy udrží veškeré pokrmy teplé či studené a pokrmy můžete umístit do ledničky i do mrazničky, neboť zvolený materiál zvládne vysoké i nízké teploty. Silikonové těsnění ve čtyřech barevných variantách odpovídá typu skladovaných potravin – červené pro maso, zelené pro zeleninu, žluté je vhodné pro uložení sýrů a dóza s modrým těsněním je univerzální. (pozn. výrobce pouze doporučuje) Prohlédněte si kompletní linii FRESHBOX. 

Jídlonosiče a termobrašny FRESHBOX
Plastové dózy FRESHBOX jsme uzavřeli do moderních a vysoce sofistikovaných textilních brašen, které odstartovaly zcela novou éru v přenášení potravin. Termobrašny představují vysoce pokrokový způsob v přepravě pokrmů. Tašky jsou vyrobeny z vysoce odolné textilie s vnitřní termoizolační vrstvou, která uchová potraviny podle potřeby teplé i studené. Tašky jsou opatřeny praktickým popruhem, kapsami a vybrat si můžete ze tří trendy barev – červené, zelené a modré. Představujeme jídlonosiče a termobrašny FRESHBOX. 

2.Snídaně v trávě s termobrašnou FRESHBOX
Hliníkové dózy na potraviny jsou již minulostí. Zatímco typická výletní jídla jako pečivo, salám a zelenina přetrvala léta, způsob jejich skladování a přenášení do přírody se naprosto změnil. Pro všechny, kteří rádi tráví volný čas na výletech, piknicích či zkrátka mimo domov, máme připravenu stylovou termobrašnu FRESHBOX. Termobrašna FRESHBOX navíc evokuje velmi moderní vzhled příručních tašek, takže nejenže vaše jídlo přenesete bez ztráty kapky, ale budete i středem obdivných pohledů. Vyberte si barvy a velikosti produktů linie FRESHBOX.

3. Ultramoderní transport jídla s novými jídlonosiči FRESHBOX
Představujeme vám ultramoderní jídlonosič nového tisíciletí, který využívá tří kulatých plastových dóz FRESHBOX a zbrusu nové termobrašny. Původní vzhled a funkci klasického jídlonosiče jsme v mnoha ohledech vylepšili a navíc jsme ho oblékli do tří trendy barev. Dlouhodobé bádání a vylepšování nakonec přineslo své ovoce - váš oblíbený pokrm zůstane trvale v dóze, udrží si stejnou teplotu a díky dvojnásobné ochraně nemusíte mít obavu, že pokrm ušpiní vaši tašku. Tak pojďte do velké změny k lepšímu! Vyberte si barvy a velikosti produktů linie FRESHBOX.

4. Tescoma - design dotažený do detailu 
Značka Tescoma myslí na všechno – řídí se pocity zákazníků, plní jejich přání vyslovená i tajná. Poté, co se plastové dózy FRESHBOX staly nedílnou součástí téměř každé kuchyně, objevily se otázky na téma přehledné značení jednotlivých nádobek. Popsat víka fixou? Polepit dózy papírovými štítky? Ani jedno řešení není estetické a výsledek je spíše amatérský. Značka Tescoma proto vytvořila popisky FRESHBOX, kterými přehledně označíte dózy ze stejnojmenné linie. Použití je velmi snadné – plastovou popisku zasuňte pod kterékoliv z křidélek víčka dózy FRESHBOX. Každá popiska obsahuje papírový lístek s osmi políčky, lze jej tedy 8x použít pro různé označení. Tescoma je jediným výrobcem na světě, který tento produkt nabízí svým zákazníkům. Vyzkoušejte vychytanou vychytávku, která vás chytne! Podívejte se na unikátní popisku FRESHBOX
 
Líbí se vám produkty linie FRESHBOX a chtěli byste je domů? Testujte s námi a produkt si za odměnu necháte! A kdo může testovat? Protože má o testování zájem čím dál tím více z vás, tak soutěžit o něj do 10.6. můžete zde.  
 
 

2. 6. 2011



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře