Budějovicko ladí turistickou nabídku se zájmy místních lidí | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Budějovicko ladí turistickou nabídku se zájmy místních lidí

Každý, kdo uvažuje o podzimní dovolené v tuzemsku, nebo chce strávit třeba jen příjemný rodinný víkend v tomto na počasí dosti nestálém období, by měl zamířit na Budějovicko. Oblast mezi Českými Budějovicemi, Hlubokou nad Vltavou a Týnem nad Vltavou nabízí sportovní a relaxační aktivity, oblíbené historické památky, krásnou přírodu i skvělou lokální gastronomii. Hosté mohou navíc využít výrazné slevy na ubytování a zážitky díky podpoře Jihočeského kraje. 

Přírodní lezecká stěna nad řekou Ferrata Hluboká zhruba šest kilometrů od Hluboké nad Vltavou, koupací mola na Vltavě a Malši, pravidelné lodní linky centrem Budějovic a do Purkarce nebo nově zrekonstruovaný Wortnerův dům Alšovy jihočeské galerie, to jsou jen některé novinky, které letos lákají návštěvníky na Budějovicko. Díky slevovým voucherům si zde letní dovolenou hojně a levněji užívali turisté z celé ČR i sami Jihočeši. A mohou i nadále.

Sleva jak 30% na ubytování, a až 70% na různé aktivity lze využívat do konce listopadu. Vouchery na slevy si pak každý může zajistit prostřednictvím unikátního webu JCCR: www.podzim.jiznicechy.cz

Právě Budějovicko je turistickou oblastí, která klade maximální důraz na to, aby nově vznikající služby a atraktivity byly budovány vyváženě a byly stejně přitažlivé jak pro turisty, tak i pro místní obyvatele, kterým navíc přinášejí přidanou hodnotu v podobě přílivu finančních prostředků do regionu. O kvalitě práce zdejší destinační společnosti Českobudějovicko-Hlubocko nejlépe svědčí letošní hodnocení recertifikační komise, která Budějovicku udělila maximální možný počet 100 bodů, což se zatím nepovedlo žádné destinační společnosti v historii jejich činnosti.

 

 

Turistická oblast Budějovicko se rozkládá na území 650 kmmezi Českými Budějovicemi, Hlubokou nad Vltavou, Lišovem a Týnem nad Vltavou. Oblast protíná řeka Vltava. Návštěvník zde nalezne historické městské útvary, moderní infrastruktury, rovinaté cyklostezky, staleté rybniční kaskády, lesní obory i skalní soutěsky. Mezi nejvýznamnější turistické cíle oblasti patří centrum města České Budějovice, Státní zámek Hluboká, Jihočeská zoologická zahrada Hluboká nad Vltavou, zámek Mitrowicz a návštěvnické centrum Budějovického Budvaru. Celá oblast je propojená sítí cyklotras, které návštěvníky zavedou do klidných částí regionu za poznáním místních zajímavostí. Pestrou nabídku sportovních aktivit či adrenalinových zážitků doplňuje splavnost řeky Vltavy.

 

                    

 

Více o Budějovicku lze nalézt na webových portálech: www.cb-hl.cz či www.jiznicechy.cz/turisticke-oblasti/ch-budejovicko.


24. 9. 2020



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře