Prázdninová stanice Tescoma se blíží! Připravte se na pečení! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Prázdninová stanice Tescoma se blíží! Připravte se na pečení!

Prázdniny se přehouply do své druhé poloviny a na portál Kam s dětmi se závratnou rychlostí blíží narozeninová lokomotiva, jakou svět neviděl. Je barevná, voní perníkem a těch vagónků! Jestliže váháte s vhodným dárkem pro malého či většího oslavence, zúčastněte se sedmého dílu seriálu Testování s Tescomou a připravte překvapení, které nadchne a ohromí!


…rovnou k vám! Teprve pár týdnů je na světě vůbec první perníková dekorace z nové linie DELÍCIA KIDS a už slaví svůj úspěch. Narozeninový vláček je ideálním dárkem nejen pro oslavence z řad dětí, ale potěší i ty starší. 
Záleží totiž jen na vás, kolik vagónků (počet let oslavence - doporučeno) zvládnete upéct! Radost z netradičního dárku uděláte jak malým, tak i těm, kteří se rádi do dětství vrací… 
Značka Tescoma navázala na velmi úspěšné perníkové dekorace z vánoční kolekce 2010 netradiční vlakovou soupravou. Součástí každého balení, které zaujme na první pohled malé i velké zákazníky, je 11 kovových vykrajovátek, podrobný ilustrovaný návod pro sestavení vláčku a přesný recept pro přípravu domácího perníkového těsta a cukrové polevy. 
Perníkový vláček DELÍCIA KIDS slouží jako prostorová perníková dekorace, která provoní nejen dětský pokojík, ale kteroukoliv místnost ve vašem bytě. Mimochodem, vůně perníku skrývá zázračnou sílu, která dokáže divy v každém ročním období! 

A vláček společně samozřejmě otestujeme, tentokrát bude testovat 6 z vás, soutěž o testování pro vás spustíme v nejbližších dnech.

Krásný víkend

Redakce kam s dětmi a Tescoma
 

12. 8. 2011



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře