Divadlo Spejbla a Hurvínka připravilo mnoho novinek na Vánoce | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Divadlo Spejbla a Hurvínka připravilo mnoho novinek na Vánoce

Divadlo Spejbla a Hurvínka s příchodem zimy neustává v činorodosti a přichází s novinkami i dárky, které potěší nejen pod stromečkem. Mimořádně úspěšné představení pro nejmenší nebo Hurvínek v opeře. To jsou lahůdky, které si mohou fanoušci vychutnat v Divadle S+H. Aby se mohli příznivci dřevěných hrdinů těšit z jejich přítomnosti i doma, připravil tým divadla e-shop s dárečky s motivy celé loutkové rodinky.

 

Premiéra miminího divadla s Hurvínkem v hlavní roli

Po ohromném úspěchu prvního miminího divadla pro děti ve věku od 1 do 3 let, s inscenací „Žeryčku, HOP!“, se autorka a režisérka Janka Ryšánek Schmiedtová vrací s novým titulem: „Hurvínkovo moře snění“, kde se tentokrát hlavním hrdinou stává Hurvínek. Repertoár divadla se tak rozšiřuje o další titul z této unikátní dramaturgické linie. Kromě vynikajících loutek si diváci mohou užít i originální hudbu od ceněné skladatelky Vladivojny La Chii. Premiéra a první reprízy tohoto divadla pro nejmenší zaznamenaly obrovský úspěch u dětí i jejich dospělého doprovodu, což potvrzují krásné ohlasy a vzkazy diváků. „Naše divadlo dostává krásné vzkazy, které vyzdvihují nápadité zpracování loutek, zapojení dětí do představení či milý přístup celého týmu, což nás samozřejmě velmi těší,“komentujeDenisa Kirschnerová, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka. Protože zájem o miminí divadlo je obrovský, od únorových repríz jsme se rozhodli navýšit kapacitu diváků,“ dodává.

 

Hurvínek v operní koprodukci: "Hurvínek Prodává Nevěstu"

24. listopadu přineslo divadlo Reduta v Brně mimořádnou premiéru titulu „Hurvínek prodává nevěstu“. Tato koprodukce Divadla Spejbla a Hurvínka a Janáčkovy opery Národního divadla Brno přináší hravou a zábavnou formu klasické opery. Sólisté Janáčkovy opery, včetně Jany Šrejma Kačírkové, Pavly Vykopalové a Jana Šťávy, se postavili do rolí známých postav, doplněných speciálním smetanovským miniorchestrem. Autorkou projektu je Patricie Částková, hudební nastudování obstarává Ondrej Olos, a režii má na starosti Hana Mikolášková, výpravu připravil David Janošek. Pražská premiéra se odehraje v Divadle Spejbla a Hurvínka 16. března 2024.

 

Vánoční dárky od Hurvínka

Pro milovníky Hurvínka a jeho přátel jsou skvělým vánočním dárkem dárkové vstupenky na představení Divadla Spejbla a Hurvínka. Tyto vstupenky lze zakoupit na pokladně divadla nebo je objednat telefonicky. Cena za jeden dárkový poukaz činí 250 Kč a lze je vyměnit za vstupenku na rodinné víkendové představení nebo na představení pro dospělé. Dárkové vstupenky jsou k dispozici od 15. prosince, a to včetně vstupenek na pražské uvedení inscenace „Hurvínek prodává nevěstu“ od březnové premiéry do červnových repríz.

 

28. 11. 2023



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře