Soutěžte - UKONČENO: Vyhrajte narozeninovou oslavu s hraním laser game! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

UKONČENO: Vyhrajte narozeninovou oslavu s hraním laser game!

Tentokrát vám přinášíme soutěž o NAROZENINOVOU OSLAVU PRO VAŠE DÍTĚ + 4 DALŠÍ KAMARÁDY!

Narozeninová oslava proběhne dle vašeho výběru buď v Mercuria Laser Game Holešovice nebo Braník.

Balíček obsahuje celkem 3 hry laser game pro každé z pěti dětí, výzdobu včetně dětského šampaňského a jízdu na simulátoru virtuální reality (v případě uskutečnění oslavy v Mercuria Laser Game v Braníku).

Mercuria Laser Game má dvě pobočky a tři arény. Jedna se nachází v Holešovicích, která má přes 400m2. Po rozevření dveří, které jakoby vypadly z Hvězdných válek, vás čeká detailně promyšlený labyrint, kde můžete potkat samotného Golema či se ztratit v tajemné jeskyni.

Na druhé pobočce v Braníku se nacházejí další dvě tématické arény. Jungle aréna má též přes 400m2 a druhá Spaceship aréna má 200m2. Obě arény však jde spojit a zahrát si tak můžete v jedné z největších laser game arén v Evropě. ni zde nebudete ochuzeni o spletité labyrinty, jeskyně a lesy. Dokonce budete moci využít mezipatro pro lepší rozhled či vesmírnou loď. Pak už nezbývá nic jiného než se skrýt a zvolit si vlastní taktiku. Budete se celou hru schovávat a čekat na svou kořist, nebo skočíte do bojiště dění? Jste týmový hráč, nebo je pro vás vaše vlastní bezpečí to hlavní? Vše se ukáže, hlavní je najít správné palební pozice! Zrcadla, sudy a matrace budou vaši dobří pomocníci.

Kromě laser game si ude můžete zahrát také fotbálek nebo vyzkoušet velmi oblíbené arkádové hry (autíčka, motorky, Mario Kart či House of the Dead). Simulátory jsou vždy po dvou, aby mohly děti poměřit své dovednosti i mimo laser game. Na Braníku lze vyzkoušet i minibowling nebo simulátor virtuální reality.

Nápovědu či inspiraci hledejte na webu ZDE 

Z odpovědí vylosujeme pomocí generátoru 1 výherce. 

Soutěžíme od 7. do 14. března (půlnoci).

Klikněte na SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ ZDE

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Pokud jste tak ještě neučili, můžete ZDE.

Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni.

 

!!SOUTĚŽ UKONČENA!!

A KDO SE MŮŽE TĚŠIT NA SKVĚLOU NAROZENINOVOU OSLAVU PRO SVÉ DÍTĚ?

Antonín Pejcha

Výherci gratulujeme a kontaktován bude e-mailem.