Soutěžte - Hrajeme o hry Akce ostrov a pytlík plný zábavy Pecka pro děcka v | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hrajeme o hry Akce ostrov a pytlík plný zábavy Pecka pro děcka v

Protože naše minulá soutěž o deskové hry společnosti SCIO slavila úspěch, jsme tu s další soutěží :). Tentokráte budeme soutěžit 3ks stavebnice Akce ostrov a 2ks zábavného učení Pecka pro děcka všecka. A to není vše. Připravujeme soutěží více.

Akce ostrov

Vzdělávání nemusí být nuda. A příprava na první třídu nemusí být jen pracovní listy a logopedie.

Akce ostrov je stolní hra, která zábavnou formou rozvíjí dovednosti a schopnosti potřebné pro zápis dětí do první třídy, například rozpoznávání velikosti, délky, množství a barev. Zvláštní důraz je kladen na rozvoj řečových dovedností. Hráči sledují příběh ztracených mladých výzkumníků na zapomenutém ostrově. Po cestě nalézají stopy ztracené výpravy (karty) a popisují je. Pravidla hry je možné všemožně měnit a modifikovat. Představení této hry jste také mohli vidět v pořadu České televize Dobré ráno.

Obsah hry:  

- 78 karet

- komiks s omalovánkou

- návod

- 45 šestihranů

- deska základního tábora

Co hra rozvíjí: 

- rozpoznávání délky, množství a barev

- rozpoznávání písmen a číslic

- vyjadřování a slovní zásobu

- hráči mohou spolupracovat

 

Pecka pro děcka všecka

PECKA je pytlík instantní zábavy na výlety, víkendy nebo dovolenou. Stačí ho zalít rodičovskou chutí prožít aktivně čas s dětmi, přidat trochu energie a nadšení pro věc a zahustit hravostí – a aktivní, rozvíjející a zábavný společně prožitý čas je hotov.

Co Pecka dokáže?

• zábavnou formou vzdělávat děti a rozvíjet schopnosti přiměřené jejich věku

• ukázat dětem nové informace a fakta, rozvíjet konkrétní dovednosti a schopnosti (pohybové dovednosti, logiku, tvořivost, paměť, mezilidské vztahy, vyjadřování orientaci)

• rozvíjet aktivní zájem dětí o okolní svět prostřednictvím zajímavých aktivit a úkolů

• nabízet zajímavý program jedináčkům, sourozencům, celým rodinám i skupinám dětí

Co v Pecce najdete?

• soubor různých pomůcek a návodů pro rodiny s dětmi ve věku 3-6 let nebo 7–11 let

• Objevitelský deník obsahující přes dvacet aktivit a úkolů (např. sledování počasí, sbírání razítek z památek…)

• motivační příběh dvou dětí Elišky a Jakuba, které prožívají svá dobrodružství a motivují děti k plnění aktivit

• Průvodce pro rodiče, s návodem, jak k celé hře přistoupit

• důležitou součástí PECKY jsou i nejrůznější pomůcky k aktivitám a hrám, takže není nutno nic improvizovaně vyrábět nebo shánět

Jaká jsou témata Pecek?

Dovolená v přírodě Výlety na hrady a zámky
Pecka zaměřená na letní týdenní dovolenou na horách, v lese, chatě či kempu. Pecka obsahující program na 4 výlety na různé typy památkových objektů (hrad nebo zámek ve městě či v přírodě, zámek se zahradou a hradní zříceninu). Sešit obsahuje řadu dalších návazných aktivit, které lze plnit na dalších výletech.

 

1. Soutěžní otázka pro ty z vás, kteří chtějí vyhrát deskovou hru Akce ostrov zní: Kolik šestihranů je obsaženo v krabici deskové hry Akce ostrov? Své odpovědi posílejte na e-mail:[email protected] do 26.října 2013 včetně pod heslem "ostrov". Ze správných odpovědí vybereme 2 výherce, kterým Pecku zašleme. Nápovědu hledejte zde

2. Soutěžní otázka pro ty z vás, kteří chtějí vyhrát Pecku zní: Téma Pecka "Výlety na hrady a zámky" obsahuje program na:

a) 3 výlety

b) 4 výlety

c) 6 výletů

Své odpovědi posílejte na e-mail: [email protected] po heslem "pecka" do 27.října 2013 včetně. Ze správných odpovědí vybereme 2 výherce, kterým Pecku zašleme. Nápovědu hledejte zde.

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

Redakce Kam s dětmi