Polabské vánoční trhy a Vánoční knižní veletrh na Výstavišti v Lysé nad Labem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Polabské vánoční trhy a Vánoční knižní veletrh na Výstavišti v Lysé nad Labem

> Termín

6.12.2019 - 8.12.2019
13.12.2019 - 15.12.2019
20.12.2019 - 22.12.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Polabské vánoční trhy - Mikulášské 6. až 8. 12., Stříbrné 13. až 15. 12. a Zlaté 20. až 22. 12., se odlišují od ostatních předvánočních akcí především skladbou vystavovatelů. Přijdou si zde na své milovníci staročeských tradičních řemesel, stejně tak vyznavači moderních Vánoc. Více než dvě stě vystavovatelů nabídnou návštěvníkům produkty ruční výroby z keramiky, skla, porcelánu, dřevěné a kovářské výrobky, atd., ale i potraviny, elektroniku, hračky, kosmetiku a drogerii, šperky, textilní či kožené zboží. Mezi nejoblíbenější dárky patří dekorativní předměty nebo ručně malované vánoční ozdoby. Nemalá část vánočních trhů bude patřit řemeslníkům. Staročeské řemeslné trhy jsou přehlídkou rozmanitosti řemeslné výroby nejen našeho regionu, ale celých Čech. Zavedou návštěvníky do světa tradičních řemeslných technik, materiálů a nádherných výrobků. Řemeslníci Vám kromě prodeje svých výrobků nabídnou i ukázky své tvorby. Pro děti jsou připraveny řemeslné dílničky. Polabské vánoční trhy se od jiných odlišují i pestrým doprovodným programem, kdy zejména soboty budou patřit dětem. První adventní víkend začne pásmem koled a říkanek, 7. prosince proběhne tradiční čertovský rej a mikulášská nadílka, hudební, taneční a sportovní vystoupení dětských souborů, různé ochutnávky či hrací plochy pro děti. Program vyvrcholí v sobotu 21. prosince v podvečer tradičním ohňostrojem a v neděli 22. prosince koncertem Hasičské dechové hudby z Lysé nad Labem. Pro návštěvníky je připravena tradiční soutěž s Receptářem „Vypečené cukrování“. Otevřeno je každý den od 9 do 17 hodin, vstup na vánoční trhy je ZDARMA.

> Otevírací doba

9:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Lysá nad Labem
Ulice: Výstaviště

> Komentáře