Pejsek a kočička letí ke hvězdám | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pejsek a kočička letí ke hvězdám

> Termín

1.1.2022 - 31.1.2022

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Hvězdárna a planetárium Brno uvádí nový pohádkový příběh pro všechny kosmoplavce. Pejsek a kočička letí ke hvězdám – tento příběh s živými herci i pestrými animacemi připravil přímo pro brněnské digitárium Vlastimil Peška, Petr Hloušek a Jaroslav Milfajt. „Prožíváme turbulentní dobu, avšak my jsme nikdy neztratili optimismus,“ komentuje pozvánku Jiří Dušek, ředitel Hvězdárny a planetária Brno, velitel stroje na zázraky. „Přímo v digitáriu poprvé uvádíme takříkajíc hybridní představení. Částečně se odehrává na naší projekční ploše tak, jak jsou naši nejmenší diváci zvyklí, občas se ale děj přenese zpět do reality, kterou ztvárňují hned dva herci, pejsek, kočička a zajíc. Sám jsem zvědav, jak budou diváci reagovat. Něco takového se u nás posledních několik desetiletí nestalo.“ Pohádkový, vskutku vesmírný, ale i báječně praštěný příběh o pejskovi a kočičce, kteří se v raketě vyrobené z vlastního domečku vydají ke hvězdám, je novinkou Hvězdárny a planetária Brno. Dětští diváci poznají řadu nebeských souhvězdí – třeba protivného Draka, dobráckého Velkého psa nebo lechtivou Velrybu. Zjistí, kam zmizelo souhvězdí Kočky a k čemu je dobrá pštrosí prachovka.

> Otevírací doba

Dle webu

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Kraví hora 2
Telefon: +420 777 605 310
E-mail: [email protected]

> Komentáře