O dvanácti měsíčkách | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

O dvanácti měsíčkách

> Termín

5.12.2021

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Maruška žije v malé chaloupce se svou macechou a nevlastní sestrou. Ty se k ní nechovají vůbec hezky. Vrcholem pak je, když nebohou Marušku pošlou na mráz, aby jim přinesla třeba jahody: „A bez nich se nevracej!“ Co si chudák Maruška teď počne? Venku zuří sněhová vánice, psa by nevyhnal a k tomu ten nesplnitelný, hloupý úkol. Každý přece ví, že jahody v lednu nerostou. Nebo už to nikdo dávno neví? Inscenaci klasické pohádky Boženy Němcové představí Ivana Bílková, dlouholetá členka Divadla Drak. Těšit se tak můžete na originální zpracování jak po výtvarné, tak dějové stránce. Připomenutí toho, že nechat vítězit konzum může mít hodně špatné konce, je v dnešní době více než aktuální. Vtipná i trochu strašidelná pohádka bude bavit všechny děti od 3 do 99 let. Po pohádce se pak děti mohou těšit na mikulášskou nadílku a pro dospělé je připravena sklenka vánočního punče. Krom toho se ovšem můžete těšit na všechny dobroty, na které jste v Kavárně Artičok zvyklí. Držitelé Rodinných pasů mají slevu 20,- Kč.

> Otevírací doba

16:00

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Hradec Králové
Ulice: Artičok

> Komentáře