Ježíškova cesta na Zámku Pardubice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ježíškova cesta na Zámku Pardubice

> Termín

25.11.2021-7.1.2022

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Vánoční putování po osmi stanovištích v zámeckém areálu pro rodiny s dětmi! Začátek u brány na valy, kde jsou úvodní informace, v hlavním průjezdu tzv. Labské bráně jsou v označeném boxu zdarma k vyzvednutí A5 listy na doplnění V Čechách děti i dospělí každý rok vyhlíží Ježíška. Copak nám letos přinese a nadělí nám pod vánoční stromeček? To je naše nejčastější prosincová otázka. Ale je tomu tak všude po světě? Nosí všude dárky stejný Ježíšek? A ve stejný čas 24. prosince večer? Vydejte se s námi na Ježíškovu cestu a zjistěte, kdo opravdu naděluje dárky v jiných zemích. Čeká vás osm zastávek, na kterých se dozvíte jména jiných "Ježíšků". Zemi, kde onen představovaný "Ježíšek" nosí dárky, se pokusíte uhodnout buď podle jména "Ježíška" nebo indicií, které vám na jednotlivých zastávkách budou nápomocny. Celá Ježíškova cesta vás provede z velkého nádvoří zámeckým parkánem až na malé nádvoří. Zde bude druhý vánoční stromeček, který se těší na ozdobení vašimi vlastnoručně doma vyrobenými ozdobami. Tak si je nezapomeňte vzít s sebou. Zde si také budete moci ověřit, zda jste osm zemí určili správně. Těšíte se na putování po Ježíškově cestě? Doufáme, že ano a že si ho užijete jako my jeho přípravu! Vstup na venkovní Ježíškovu cestu je zdarma!

> Otevírací doba

10:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Pardubice
Ulice: Zámek 2

> Komentáře