Medvídkův tradiční SWAP | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Medvídkův tradiční SWAP

> Termín

26.11.2021

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Swap v anglickém jazyce znamená výměnu. Současná doba se vyznačuje přehlceností věcmi, jedním velkým konzumem. Přijďte k nám a přineste to, co vám doma překáží a sami již nevyužijete, ale pořád může nadchnout někoho jiného (věc není rozbitá, porušená, sama nebo sám bych ji chtěl, kdybych měl využití, věc je ČISTÁ). Nejedeme na kvantitu, nýbrž na kvalitu, proto méně je více, přineste maximálně 10 věcí na osobu. Může to být hračka, oblečení dětské, dámské, pánské, věci do domácnosti, drobná elektronika. Pokud máte něco větších rozměrů, napište nám a domluvíme se, zda ano nebo ne. mail: [email protected]. Nebo naopak máte chuť nakupovat, ale nemáte peněz na rozdávání? Přijďte si něco vybrat. Jak to bude fungovat? Venku před Medvídkem budou stoly na které můžete své přinesené věci rozkládat a zároveň si hned můžete něco vybrat. Uvnitř pro vás bude k dispozici herna, kde se můžete ohřát a pohrát se svým děťátkem nebo si jen přijít k nám popovídat. Své věci na výměnu můžete nosit od 10:00 hod do MC Medvídek, kde se na Vás bude těšit Markéta. Měnit můžete celý den od 10 do 16 hod. Pro zbývající věci si můžete přijít od 16:00 do 16:30 hod. Nevyzvednuté věci poputují potřebným např. do azylového domu, do Červeného kříže apod. Nemáte nic na výměnu? Nezoufejte a přijďte i tak. U swapu není podmínkou výměna kus za kus. Odnesu si to, co využiji. Pojďme si vzájemně pomoci. Přijďte na nákup bez peněz i když. .. přispěním dobrovolného příspěvku "swapovného" oceníte práci dobrovolníků a přispějete tím na chod MC Medvídek. Swapovné není podmínkou pro vstup do herny. Do herny platí vstupné 30,-Kč. Pokud budete chtít přispět Medvídkovi i tak, budeme Vám nesmírně vděčné.

> Otevírací doba

10:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Ústí nad Orlicí
Ulice: Mateřské centrum Medvídek
E-mail: [email protected]

> Komentáře