Velká muzejní herna | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Velká muzejní herna

> Termín

12.10.2021 - 16.1.2022

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Muzejíčko, specifické zařízení šumperského muzea pro rodiny s dětmi, děti a mládež, zahájilo svou činnost 5. února 2016 a první výstavou byla Zimní herna, která navázala na veleúspěšný projekt Pojďte, děti, budeme si hrát. Páté narozeniny našeho Muzejíčka bychom rádi oslavili připomenutím těch nejúspěšnějších her, atrakcí a hádanek, které tvořily základ výstav v uplynulých pěti letech. Všechny exponáty jsou originály a vyšly z dílny šikovných zaměstnanců Vlastivědného muzea v Šumperku. A právě díky originalitě a perfektnímu zpracování jsou naše herny velmi oblíbené i v jiných městech po celé ČR, zapůjčeny byly například do Jeseníku, Poličky, Prahy nebo Jihlavy. Velká podzimní herna bude otevřena v úterý 12. října 2021 a návštěvníci se mohou těšit nejen na TOP výběr léty prověřených atrakcí, ale také na několik zbrusu nových exponátů, hádanek a her. Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že se Vám naše staronová herna bude líbit. Výstava je vhodná pro předškoláky a žáky základních škol. V případě zájmu se můžete objednat na adrese sarka.gronychova (@) muzeum-sumperk.cz. Vstupné: plné 60 Kč, snížené 40 Kč, děti do 3 let zdarma

> Otevírací doba

Dle otevírací doby muzea

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Šumperk
Ulice: Hlavní třída 22

> Komentáře