Fenomén Igráček ve Zlíně | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Fenomén Igráček ve Zlíně

> Termín

1.10.2021 - 28.10.2021

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Inspirace Zlín z. s. pořádá ve dnech 1. až 28. října putovní výstavu Fenomén IGRÁČEK, která se věnuje současnosti, vývoji i historii výroby této hračky. Výstava se chystá ve 2. patře zlínského zámku. Jak se již stalo u této výstavy zvykem, součástí expozice ve Zlíně budou také unikátní IGRÁČČI. Tentokrát v podobě podnikatele Tomáše Bati, Jana Antonína Bati, rytíře Miloše a sportovce Emila Zátopka. Výstava je pořádaná ve spolupráci s firmou EFKO - karton, s.r.o. a Technickým muzeem v Brně. Unikátní osobnosti české historie v podobě IGRÁČKA jsou z dílny pana Miroslava Svobody. „Výstavu Fenomén IGRÁČEK uvedeme ve Zlíně podruhé a v rozšířené podobě. S tématem IGRÁČEK se zabýváme již delší dobu a víme, že ve Zlíně se těší velkému zájmu. Zlín je aktuálně vlastně takovým sídlem výstavy Fenomén IGRÁČEK. Chystáme také doprovodné aktivity formou velkého herního koutku, výtvarného workshopu, ve kterém si návštěvníci vytvoří vlastní design svého IGRÁČKA,“ dodává Věra Stojarová. „Návštěvníci shlédnou expozici původních IGRÁČKŮ ze 70. a 80. let až po dnešní produkci. Nebudou chybět různé raritní kousky, které už se samozřejmě nevyrábí. Na výrobu celého současného světa IGRÁČKA se používá téměř 200 forem na lisování plastů. Nejtěžší z nich má cca 600 kg,“ doplňuje Věra Stojarová. Otevírací doba výstavy: 9 - 17 hodin, vstupné: 50,- Kč. Výstava je přesunuta z jara 2021 a je podpořena Statutárním městem Zlín. Současně budeme sledovat, jak se bude vyvíjet epidemiologická situace a případná opatření vyhlášená Ministerstvem zdravotnictví nebo Krajskou hygienickou stanicí Zlínského kraje. O případných změnách budeme informovat prostřednictvím sociálních sítí a tiskových zpráv.

> Otevírací doba

Otevírací doba výstavy: 9 - 17 hodin, vstupné: 50,- Kč.

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj

> Komentáře