Svatováclavské slavnosti 2021 v Českém Krumlově | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Svatováclavské slavnosti 2021 v Českém Krumlově

> Termín

24.9.2021-28.9.2021

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Z programu SVATOVÁCLAVSKÝCH SLAVNOSTÍ 24. - 28. září 2021 Koncerty místních kapel, scéna na náměstí Svornosti 24. 9. Setkání Václavů a Václavek, náměstí Svornosti 25. 9. Mezinárodní folklórní festival Český Krumlov 24. – 25. 9. * Vystoupení folklórních souborů na hlavní scéně na náměstí Svornosti 25. 9. * Roztančené město – krátká vystoupení na různých místech v centru města Zahradní degustace domácích i zahraničních vín v Klášterní zahradě s Festival vína Český Krumlov 25. 9. Na slavnosti s dětmi Víkendový program v Kláštery Český Krumlov – tvořivé dílny, rukodělné aktivity, jarmark v Klášterním dvoře, sváteční dobroty Herní zóna a divadlo pro děti v městském parku – 25. 9. Den lovců mamutů v Dobrkovické jeskyni – 26. 9. Zvýhodněné vstupy 26. 9. – Muzeum Loutek - Pohádkový dům, Muzeum Vltavínů - Moldavite museum a Grafitový důl Český Krumlov Rodinný program Nebojte se v temné komoře v Museum Fotoatelier Seidel 28. 9. Schwarzenberská granátnická garda 28. 9. slavnostní ranní ceremoniál vztyčování praporů na II. zámeckém nádvoří troubení slavnostních fanfár ze zámecké věže Prohlídky města a atraktivit * Svatováclavský večer otevřených muzeí a galerií 25. 9. – Egon Schiele Art Centrum, Regionální muzeum, Kláštery Český Krumlov, Museum Fotoatelier Seidel, Městská knihovna, Synagoga, Kaple sv. Martina, Prádelna Český Krumlov * Kostýmované noční prohlídky města s průvodcem Mimořádné prohlídky chrámu sv. Víta a kaple sv Václava 28. 9. * Zdarma prohlídky města s místním průvodcem * Svatováclavské focení v Museum Fotoateliér Seidel * Sváteční komentované prohlídky v Klášterech Český Krumlov * Vyhlídkové plavby na vorech * Prohlídky zahrady Kouzelné Bylinky * Poutní areál na Křížové hoře, slavnostní večerní osvětlení Kompletní PROGRAM jednotlivých dnů www.ckrumlov.info/cz/svatovaclavske-slavnosti-2021/

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Český Krumlov
Ulice: více míst

> Komentáře