VÝSTAVA FILMOVÝCH KOSTÝMŮ VE ZLATÉM JABLKU | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

VÝSTAVA FILMOVÝCH KOSTÝMŮ VE ZLATÉM JABLKU

Foto: ozc zlín

> Termín

03.09.2021 - 15.09.2021

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Kostýmy známé z filmových pláten mohou obdivovat návštěvníci obchodního centra Zlaté jablko ve Zlíně. Až do 15. září zde totiž jako součást doprovodného programu Zlín Film Festivalu probíhá výstava kostýmů Barrandov Studia. Mezi exponáty jsou například kostýmy ze seriálu Arabela, filmu Ať žijí duchové! nebo komedie S tebou mě baví svět. 61. ročník Zlín Film Festivalu se nezadržitelně blíží a už teď je možné se na filmovou notu naladit v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko ve Zlíně. Jeho prodejní galerii teď zdobí vitríny s kostýmy ze známých českých filmů, pohádek a seriálů, zapůjčené z bohatého fundusu Barrandov Studia. „Výstavu kostýmů u nás už považujeme za tradiční součást programu,“ uvedl Jiří Kratochvíl, ředitel Zlatého jablka. „Letos se mohou návštěvníci těšit třeba na šaty Leonýnky z filmu Ať žijí duchové!, Saxany z Dívky na koštěti, sadu kostýmů z oblíbeného seriálu Arabela nebo z pohádky Kočičí princ. Ty všechny navrhl legendární kostýmní výtvarník Theodor Pištěk, držitel Oscara.“ K vidění budou i kostýmy Vaška Karase ze seriálu Cirkus Humberto, nezapomenutelné Matýskovy dupačky z komedie století S tebou mě baví svět a řada dalších. Všechny exponáty jsou originály z natáčení a pro účely výstavy je zapůjčilo ze své unikátní sbírky Barrandov Studio, jedno z nejstarších, největších a nejvyhledávanějších filmových studií v Evropě, které letos slaví 90 let od svého založení. Výstava je přístupná po celou otevírací dobu obchodního centra až do 15. září. Více na www.zlatejablko.cz

> Otevírací doba

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: ZLÍN
Ulice: NÁM. MÍRU 174, ZLÍN
Telefon: +420 571 817 111
E-mail: [email protected]

> Komentáře