Víkend otevřených ateliérů 2021 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Víkend otevřených ateliérů 2021

Foto: Grafia

> Termín

25.09.2021-26.09.2021

> Hodnocení

5  (3x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

6. ročník svátku tvořivosti v Plzni a okolí se bude konat 25. a 26. září 2021. Široké veřejnosti se budou věnovat výtvarníci ve svých ateliérech, galeristé otevřou ZDARMA dveře výstavních síní, výtvarné školy připraví ukázky prací a workshopy a na dalších místech se bude tvořit, hrát a poznávat umění z různých stran. "Všichni kulturní aktéři prožívají těžké období, proto jsme rádi, že Víkend otevřených ateliérů může přinést výtvarníkům propagaci zdarma," říká Jana Brabcová, autorka myšlenky a jednatelka společnosti Grafia, která akci organizuje. Výhodou této akce je, že množství návštěvníků je rozprostřeno na velkém počtu míst, tedy se většinou nepotká současně více než 30 osob. "Pro výtvarníky to znamená možnost představit svou tvorbu, ukázat, jak dílo vzniká a dát návštěvníkům šanci si některé postupy vyzkoušet. Návštěvníci také oceňují možnost koupit dílo přímo od umělce - třeba jako vánoční dárek s příběhem." Akce se koná za podpory města Plzně a Plzeňského kraje, městských obvodů Plzeň 1 a Plzeň 3, Nadace 700 let města Plzně a PMDP.

> Otevírací doba

Oba dva dny v čase 14:00 - 20:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: více míst
Telefon: 774 484 857
E-mail: [email protected]

> Komentáře