IMPROSHOW: VELKÁ ŠANCE S ODVOZEM | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

IMPROSHOW: VELKÁ ŠANCE S ODVOZEM

> Termín

20.8.2021

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

Neopakovatelná show v podání pohotových ostravských herců Divadla improvizace ODVAZ. Ti se tentokrát inspirují historií opevnění v Mostech u Jablunkova. Nečekaně, originálně a hlavně vtipně! Co je to IMPROSHOW? V tematických improvizačních show, jako je tato, obvykle hráči divadla Odvaz vůbec netuší, jaký formát improvizace si na ně moderátor večera připravil. Příběhy se točí kolem jednoho tématu, ale vše ostatní je autentické a vytvořené přímo na divadelním jevišti na témata zadaná od diváků. Úkolem hráčů je především parádně pobavit diváky. O divadle Odvaz Divadlo Odvaz je prvním a zatím jediným kamenným improvizačním divadlem v České republice, nachází se v Ostravě. Divadlo vzniklo v roce 2016, ale počátky improvizačního souboru sahají až do roku 2002. Divadlo hraje výlučně improvizační představení, která využívají témat od diváků, na základě kterých hrají hráči předem nepřipravené příběhy. Forma je tudíž daná, ale obsah vzniká a zaniká přímo před zraky diváků. Jen velmi výjimečně se v představeních objevují vážné prvky, primárně hraje Odvaz pro zábavu a jeho hlavním cílem je pobavit diváky. Jelikož se jedná o improvizaci, tak každé představení je originální a nikdy se neopakuje. Odvaz je otevřen všem divákům, kteří mají rádi zábavu a divadlo, které je odlehčené, dělá si legraci samo ze sebe a nebere se příliš vážně.

> Otevírací doba

od 17:30

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Mosty u Jablunkova
Ulice: Dům PZKO – Kasowy, Mosty u Jablunkova 470
Telefon: 724999448
E-mail: [email protected]

> Komentáře