Prázdninové cvičení pro děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Prázdninové cvičení pro děti

Foto: Zuzana Rybářová

> Termín

23.07.2021-31.08.2021

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6, 6-9

> Popis

Chcete dětem vynahradit měsíce strávené bez pohybu? V profesionálních dětských tělocvičnách Monkey´s Gym se na letních lekcích vydovádějí s padákem, zacvičí si s velkými míči, obručemi a zahrají si míčové i jiné zábavné pohybové hry. Každou hodinu si navíc vyzkoušejí něco nového na gymnastickém nářadí. Letní cvičení v Monkey´s Gym probíhá v dopoledních i odpoledních hodinách a je určeno pro všechny malé sportovce od 6 měsíců do 7 let. Věnovat se jim budou zkušení lektoři, kteří vybrali pro prázdninové cvičení to nejzábavnější ze svých lekcí podle toho, co se dětem v hodinách nejvíce líbí. Děti tak získají spoustu nových dovedností, ale především se skvěle pobaví. Děti nadchne zábavné barevné prostředí i hravá forma výuky, při níž odborně vzdělaní lektoři kladou důraz na respekt ke správnému psychomotorickému vývoji dětí a jejich individuálním potřebám. Pro letní lekce si můžete vybrat den a čas, které vám nejvíce vyhovují. Místo: Monkey´s Gym Harfa (Galerie Harfa, Českomoravská 2420/15, Praha 9) Monkey´s Gym Šestka (OC Šestka, Fajtlova 1090/1, Praha 6) Termín: 1. 7. ¬¬– 31. 8. 2021 Více informací najdete na: https://www.monkeysgym.cz/clanky/prazdninove-lekce-cviceni-626.html

> Otevírací doba

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9
Ulice: Českomoravská 2420/15a
Telefon: 775161611
E-mail: [email protected]

> Komentáře