Příměstský sportovní inline tábor | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Příměstský sportovní inline tábor

> Termín

9.8.2021-13.8.2021

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Příměstský inline tábor pro pokročilé Tábor je vhodný pro všechny děti ve věku 8 - 15 let. Po dobu pěti dní bude pro všechny nadšence „rychlých koleček“ připravený bruslařský program, který bude zaměřen jak na pokročilejší prvky ( přešlapování, nácvik rychlobruslařské techniky), tak i freestyle triky. Nebudou chybět ani kolektivní hry na bruslích. Podmínkou přijetí je, že bruslař ovládá základní techniku jízdy na bruslích (jízda popředu, pozadu a bezpečné zastavení bez brzdičky). Na tábor není možné z tohoto důvodu přijmout začátečníky, kteří na bruslích např. ještě nestáli! Velká část táborového programu se bude odehrávat na bruslích, tábor je tak určený pro opravdové milovníky bruslení. Na co děti mohou těšit? - nadstavbové prvky inline bruslení ( přešlapování, freestyle atd.) - závody na bruslích ( jak rychlostní, tak dovednostní) - doplňkové sporty ( nové hry, míčovky, pohybovky atd.) - vodní bitva (v případě vhodného počasí) - poznání nových kamarádů - příjemné zázemí 2.ZŠ ( 2 x tělocvična, nové venkovní hřiště, dětské hřiště, park) - klidový program ( malování, tvoření, kvízy, aj.) - děti obdrží pamětní diplom a drobný dáreček na závěr celého týdne páteční vystoupení pro rodinu a blízké kamarády

> Otevírací doba

7:30-16:30

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Turnov
Ulice: 28. října 18
Telefon: 777500352
E-mail: [email protected]

> Komentáře