Příměstský tábor florbalový | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Příměstský tábor florbalový

> Termín

23.8.2021-27.8.2021

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Formou příměstského tábora letos opět organizujeme florbalové soustředění, určené primárně pro děti, které dochází do florbalových kroužků DDM ALFA. Pokud Vaše dítě do florbalových kroužků v letošním šk. roce nedochází, rádi ho na příměstském táboře přivítáme (pokud nám to kapacita dovolí). Cena tábora je pro děti mimo naše kroužky však stanovena na 2.000Kč. Děkujeme za pochopení. Termín: 23. - 27. 8. 2021 Místo: DDM ALFA Pardubice, Nafukovací hala Dukla, venkovní sportovní prostory Program: sportovní hry venku i uvnitř, kondiční příprava, hra florbalu Cena: Členové kroužků florbalu v letošním šk. roce - 1.600Kč Širší veřejnost - 2.000Kč zahrnuje pedagogický dozor, stravování (obědy, 2x denně svačiny, pitný režim), materiál, pronájmy sportovišť, pojištění Hlavní vedoucí tábora: Ondřej Jiránek Oddíloví vedoucí: jsou zkušení trenéři florbalu a pedagogové - Tomáš Šimon, Jan Brychta, Petr Šimon Tábor je určen pro věkovou kategorii: 1. - 9. tř. ZŠ. Kontaktní osoba: Ondřej Jiránek - tel.: 776374514, [email protected]

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Pardubice
Ulice: Družby 334
Telefon: 776 374 514
E-mail: [email protected]

> Komentáře