VESELÁ MASOPUSTNÍ STEZKA | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

VESELÁ MASOPUSTNÍ STEZKA

> Termín

1.2.2021-28.2.2021

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Milí návštěvníci a turisté, ani tento rok není přáno naším akcím pro veřejnost, ale jak asi už víte, nechceme vás připravit o žádnou z nich. Vždy máme po ruce nějakou alternativu na čerstvém vzduchu. Blíží se únor, tedy čas masopustu, a tak jsme pro vás místo tradičního průvodu a bálu připravili další sezónní stezku v okolí Horního Maršova - přímo Veselou masopustní stezku. Na tu můžete vyrazit individuálně kdykoliv během února. Všechny tradiční masopustní masky se nám schovaly na různá místa v Horním Maršově. Dokážete je najít všechny? Masky mají mezi sebou bezpečné rozestupy, takže vám celá stezka potrvá přibližně 1 hodinu. Na stezku můžete vyrazit od 1. do 28. února. Stezka je vhodná pro nejmenší turisty v kočárku i pro ty nejzkušenější. Průvodní list s informacemi si můžete sami vyzvednout v truhle na dvoře DOTEKu, a to každý den mezi 9.00 a 17.00 Po cestě můžete mimo jiné luštit i tajenku a pokud nám ji pošlete správně vyplněnou, budete zařazeni do slosování o ceny. Slosování proběhne opět on-line a to 1. března A abyste si vychutnali masopustní veselí všemi smysly, připravili jsme na úterý 16. února speciální masopustní oběd, který si u nás můžete objednat a vyzvednout/nechat dovézt.

> Otevírací doba

9:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Horní Maršov
Ulice: Horská 175

> Komentáře