Police známá i neznámá | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Police známá i neznámá

> Termín

19.7.2021-23.7.2021

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Pojďte s námi poznávat náš kraj. Budeme chodit a jezdit na výlety po našem okolí. Police nad Metují má řadu pamětihodností a pyšní se zajímavými osobnostmi. K městu se váže také řada legend a pověstí. Policko se pyšní nejen kulturním, ale i přírodním bohatstvím. To vše se pokosíme prozkoumat během jednoho prázdninového týdne. Budeme potřebovat dobré boty a náladu. A vyrážíme… Během týdne se děti dozví mnoho zajímavostí o polickém klášteře, Staré škole, kovárně a dalších historických budovách. Prozkoumáme pověsti o stolové hoře Ostaš a seznámíme se s Hanušem Wihanem a dalšími významnými rodáky. Povíme si, kde se vzaly Broumovské stěny a kdo na vrcholku postavil kapli Hvězdu. Příměstské tábory v regionu Náchodska je projekt MAS Stolové Hory, jehož prostřednictvím se v Muzeu papírových modelů v letošním roce uskuteční dva letní příměstské tábory. Cílem táborů je rozvíjet a utužovat vztah k regionu, k místu, kde žijeme. A to tak, aby místo, kde děti žijí, se stalo jejich skutečným domovem. Děti budou poznávat nejen své bezprostřední okolí, ale také sebe navzájem. Dalším záměrem je pomoci dětem zlepšit jejich vlastní pohled na sebe sama a na vlastní snažení. Zázemí táborů je ve výtvarné učebně Muzea papírových modelů v Polici nad Metují. Většinu času budou děti trávit venku na procházkách a výletech. Program bude uzpůsobený věku dětí ve skupině. Každý z táborů je tematicky zaměřen. Příběhy, výlety, hry, soutěže, tvoření a pohybové aktivity, vše je podřízeno danému tématu. Z každého tábora si děti odnesou i vlastnoručně vyrobenou památku na společně strávené chvíle. Tábory jsou spolufinancovány Evropskou unií prostřednictvím MAS Stolové Hory. Cena jednoho tábora je 500,-Kč (příspěvek na stravu a dopravu). Tábor je určen pro děti ve věku od 6-11 let (1. stupeň ZŠ) Vždy od 7 do 16 hodin Podrobnosti a dotazy: Martina Frydrychová 737 583 144 [email protected]

> Otevírací doba

7:00 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Police nad Metují
Ulice: Tyršova 341
Telefon: 737 583 144
E-mail: [email protected]

> Komentáře