Festival řízků | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Festival řízků

> Fotogalerie

> Termín

21.1.2022-23.1.2022

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Můžete ochutnat jak klasický řízek v trojobalu, vyhlášený vídeňský telecí řízek či zkusit něco nového jako například řízek z africké zebry a mnohé další speciality. Většinu řízků děláme v malých 100 g porcích, abyste mohli zkombinovat a vychutnat si více druhů. Podle legendy slavný vojevůdce v dopise císaři Františku Josefovi I. doporučil pochoutku, se kterou se seznámil v Benátkách. Jednalo se o kotletu obalovanou směsí strouhanky a parmazánu. Císařský kuchař však parmazán k dispozici neměl a nahradil jej moukou a vejcem. Vynalezl tak vídeňský řízek. Šťavnatý, dobře usmažený řízek se stal oblíbeným pokrmem a je již po mnoho let stálicí i v českých domácnostech. Poměrně jednoduché jídlo se na našich stolech objevuje jako rychlá večeře i sváteční oběd. V r. 2016 proběhl 1. ročník Festivalu řízků na Bukovanském mlýně a od té doby se každoročně opakuje. Ani letos Vás nechceme ochudit o řízkové speciality, v restauraci si vzhledem k vládním nařízením neposedíte, ale můžete si objednané pokrmy vyzvednout přímo na Bukovanském mlýně v sobotu nebo neděli v čase 11:00 – 20:00 (dle vaší objednávky). V případě zájmu o rozvoz k vám domů je toto možné při min. objednávce 1.000 Kč a to ZDARMA. Rozvážíme na Kyjovsko a Ždánicko v sobotu i neděli v čase 11.00 – 20:00. Objednávky přijímáme do vyčerpání kapacity a proto doporučujeme co nejdříve. Objednávky zasílejte prosím výhradně e-mailem na [email protected] s uvedením jména, telefonního kontaktu a požadovaného dne a času. Každou objednávku Vám písemně potvrdíme. Areál Bukovanský mlýn je postaven na vrcholu kopce mezi obcemi Bukovany a Ostrovánky u Kyjova. Větrný mlýn se stylovým hotelovým areálem s atraktivní nabídkou služeb. Celý areál je vystavěný v tradičním stylu moravského Slovácka se stylovými rustikálními interiéry navozujícími neopakovatelnou atmosféru. Toto kouzelné místo přitahuje každoročně tisíce návštěvníků, kteří se rádi vracejí zpět. Stylové prodejní domky pro lidové řemeslníky, venkovní posezení, malé pódium a taneční parket jsou ideálním zázemím pro nejrůznější kulturní a společenské akce, které jsou v areálu mlýna pravidelně pořádány. V areálu můžete ještě využít dětské hřiště, ohradu s domácím zvířectvem, víceúčelové travnaté hřiště, trampolínu, pétanque, ping-pong, zapůjčení Nordic Walking holí. Ubytovaným hostům je také k dispozici bazén, táborové ohniště, které jistě ocení nejen při trávení své letní dovolené. Cyklisté mají možnost zapůjčení a úschovy kol.

> Otevírací doba

sobota - neděle 11:00 - 20:00 hod

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Bukovany
Ulice: Bukovany 70
Telefon: 775 700 114
E-mail: [email protected]

> Komentáře