BĚHEJ LESY BRDY - DĚTSKÉ ZÁVODY DR. MAX | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

BĚHEJ LESY BRDY - DĚTSKÉ ZÁVODY DR. MAX

Foto: Raul

> Termín

24.7.2021

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Pátý závod seriálu Běhej lesy vás zavede do CHKO Brdy. Užijte si hluboké luhy a háje bývalého Vojenského újezdu Brdy, které byly po 70 let uzavřeny veřejnosti. Závod se uskuteční 24. července v obci Skořice. Seriál Běhej lesy není určený jen dospělým, ale má i svou dětskou variantu. Zatímco dospělí mají na výběr 22 a 12 kilometrů, na ty nejmenší čekají trasy od 500 metrů do 1 kilometru. Všechny trasy vedou po měkkém povrchu, lesních stezkách v krásné české přírodě. Ve startovním balíčku najde každý malý závodník tričko Běhej lesy. Před všemi závody Dr.Max je pro děti také nachystaná rozcvička, aby se jim lépe běželo. Ve startovním balíčku malí sportovci najdou tričko a v cíli si každý vyslouží originální dřevěnou medaili. V zázemí závodu čeká bohatý doprovodný program pro celou rodinu. O vaše prcky se postaráme v Úschovně dětí Lesů ČR, kde je pohlídají zkušené vychovatelky v den závodu od začátku registrací až do vylosování tomboly. Děti se budou věnovat aktivitám v závislosti na jejich věku. Ve stanu bude také odpočinková zóna, kde si vaše ratolesti budou moci po náročných závodech oddechnout. Dětské závody mají také omezenou kapacitu, tak neváhejte a přihlaste na závody i svá dítka! Závodit mohou v pěti různých kategoriích: Ročníky Kategorie Trať 2015 a mladší Benjamínci 500 m (START 1) 2013 - 2014 Předžáci 500 m (START 2) 2011 - 2012 Nejmladší žáci 1 km (START 3) 2009 - 2010 Mladší žáci 1 km (START 4) 2007 - 2008 Starší žáci 1 km (START 5)

> Otevírací doba

9:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Skořice
Ulice: start: 49.6713031N, 13.7194092E
Telefon: +420 221 998 350
E-mail: [email protected]

> Komentáře