Kino v klidu - Mlsné medvědí příběhy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kino v klidu - Mlsné medvědí příběhy

> Termín

26.9.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Jedná se o promítání filmů běžné produkce pro diváky z řad dětí a dospělých s autismem, ADHD nebo mentálním handicapem. Velmi často se stává, že děti s autismem nebo jiným handicapem by rády chodily se svými rodiči do kina, ale kvůli svému handicapu standardní projekci ruší, a proto s nimi rodiče radši do společnosti nechodí. Podobný problém řeší nejen rodiny, ale i speciální školy nebo sociální služby. ​ Projekce v rámci projektu "Kino v klidu" budou probíhat za specifických podmínek a opatření (snížená hladina zvuku, částečné osvětlení, bez reklam, možnost volného pohybu apod.) s ohledem na cílovou skupinu, takže při projekci bude ostatními účastníky i personálem kina respektováno chování, které plyne z handicapu dítěte nebo dospělého. ​ Inspiraci jsme našli v Anglii, kde koncept úspěšně funguje několik let. Celý projekt byl připraven ve spolupráci s odborníky z organizace Národní ústav pro autismus (NAUTIS).

> Otevírací doba

10:00

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Hradec Králové
Ulice: Bio Central, tř. Karla IV. 774

> Komentáře