KORUNA VYSOČINY SKLÁŘSKÁ | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

KORUNA VYSOČINY SKLÁŘSKÁ

> Termín

22.9.2020 - 31.12.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Pojďte s námi proniknout do tajů sklářského řemesla. V našem regionu má sklářství významné historické postavení a tradici. V rámci programu je možné nahlédnout do tajů samotného řemesla, účastnit se soutěže nebo se jen pokochat samotným českým sklem, vyrobeným v Koruně Vysočiny. Pro děti máme připravenou speciální hru Vysočinou za skleněnkou! Turistická hra Vysočinou za skleněnkou provede děti po sklářských místech. Nabízí zážitky i nové poznatky. Tištěného průvodce hrou si vyzvedněte v kterémkoli informačním centru či herním místě a vydejte se po místech sklářské historie do zámku, hradu, muzea či galerie. Projděte se v krajině sklářů po naučné stezce nebo navštivte opravdovou huť, ve které se sklo stále vyrábí. Průvodce vám nejen poradí, kde vás čekají zajímavé zážitky, ale rovněž vám prozradí, z čeho a jak se sklo vyrábí, jaké nástroje jsou k výrobě zapotřebí a jakými technikami se sklo zkrášluje. Navštivte sedm herních míst, kde získáte nápovědy k otázkám z průvodce, razítko do herního kupónu a skleněnku. V posledním navštíveném herním místě si vyzvedněte skleněnou odměnu. Posbíráte-li všech sedm razítek, můžete soutěžit o deset deskových her Vysočina. Herní místa: Huť Jakub, Tasice 1, Tasice – Bělá, 584 01 Ledeč nad Sázavou Hrad Ledeč nad Sázavou, Husovo nám. 7, 584 01 Ledeč nad Sázavou Zámek Světlá nad Sázavou, Zámecká 1, 582 91 Světlá nad Sázavou Sklárna Svoboda, Karlov 31, 591 01 Žďár nad Sázavou Sklářská huť U Hrocha, Škrdlovice 272, 591 01 Žďár nad Sázavou Horácké muzeum, Vratislavovo nám. 114, 592 31 Nové Město na Moravě Milovská naučná stezka, obec Křižánky (razítko získáte v obecní kavárně, Moravské Křižánky 116, 592 02 Křižánky)

> Otevírací doba

Dle webu

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Ledeč nad Sázavou

> Komentáře