Malý muzejník | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Malý muzejník

Foto: Kristýna Svobodová

> Termín

13.10.2020-22.12.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Pro všechny děti mezi 6 a 12 lety jsme připravili zábavná úterní odpoledne. Budeme zkoumat svět okolo nás, objevovat zajímavá místa a jejich staré i nové příběhy. Z dětí se stanou MALÍ MUZEJNÍCI. Na co se mohou děti těšit? Prozkoumají muzeum i zámek, vyzkouší si práci průvodce, získají nové vědomosti, budou tvořit, hrát si a poznávat nové kamarády. Hravou formou se seznámíme s historií areálu, uměním a důležitými osobnostmi. Zjistíme jaký by měl být průvodce a vytvoříme vlastní prohlídkový okruh. Završením bude předvánoční prohlídka Muzea nové generace vedená dětmi Kdy se budeme potkávat? Začínáme v úterý 13. 10.. Budeme se potkávat každé úterý (kromě 17. 11.) od 15:30 do 17:00. Poslední setkání proběhne 22. 12.. Celkem se s dětmi potkáme desetkrát. Pro koho je kroužek určen? Pro všechny zvídavé děti od 6 do 12 let. Kolik kroužek stojí? Vůbec nic, program je financován v rámci projektu Cisterciácká krajina. Jak mohu své děti přihlásit: U vedoucí zámeckého lektorského oddělení, Martiny Schutové: [email protected] a 732 937 710. Kapacita je omezená, proto s přihlášením neváhejte ;).

> Otevírací doba

15:30-17:00

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Žďár nad Sázavou
Ulice: Zámek 8/8
Telefon: 602565309
E-mail: [email protected]

> Komentáře