Zdravé dítě v netoxické péči / Pavlína Pavlištová | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zdravé dítě v netoxické péči / Pavlína Pavlištová

> Termín

22.9.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Pavlína Pavlištová, předsedkyně spolku Svět non toxic a admin fb skupiny SNT představí maminkám zdravější alternativy produktů běžné komerční péče, která je zatížena nezdravou chemií. Na co by si měly dát pozor při výběru kosmetiky pro miminka, jaké látky běžné kosmetiky a drogerie jsou pro děti nebezpečné a škodlivé, čemu se v péči o dítě vyhnout a jakými produkty nebo postupy alternovat tak, aby nevznikala u dětí zbytečná toxická zátěž. Produkty netoxické péče si budete moci na místě otestovat a představíme vám také nenáročné tipy a recepty na výrobu, které lze v rámci netoxické péče zvládnout i v domácích podmínkách. https://svetnontoxic.org/ Vstupné: 200 Kč (jednorázové, 3 přednášky - 450 Kč, 5 přednášek 600 Kč, celý festival /bez divadla/ 900 Kč). Studenti a důchodci sleva 50%. Pozor!! Pokud se hlásíte na více přednášek, využijte výše zmíněné slevy, a pošlete rovnou částku, která se týká přímo vás. Permanentky na více vstupů na vás budou čekat hned od začátku festivalu přímo na místě!

> Otevírací doba

10:00 - 12:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Pardubice
Ulice: Sladkovského 2824
Telefon: 466 052 052
E-mail: [email protected]

> Komentáře